Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Százharminc friss dalötletből válogathat a Megadeth

Ha jól számoljuk, nagyjából az 1997-es Cryptic Writings óta nem készült olyan Megadeth-album, ami előtt Dave Mustaine nem mondta el, hogy a témák a zenekar legfényesebb korszakát idézik. Most ismét ez a helyzet, ráadásul ha hihetünk a csapat főnökének, rengeteg ötletből válogathatnak…

„Ismét Ron Laffitte a menedzserünk, aki a zenekar legsikeresebb korszakában, a legnagyobb lemezeink idején vitte a boltot: vele csináltuk a Rust In Peace-t, a Countdown To Extinctiont és a Youthanasiát is”, mondta Dave Full Metal Jackie-nek. „A legutóbbi menedzserünk tündéri arc volt, de nem igazi metalos figura, szóval ha elküldtem neki egy nótát, általában csak azt mondta, hogy jó. De mélyen persze közben azt gondoltam: oké, jó, de hát mit tudod te azt? Most viszont átdobtam egy nótát Ronnak, aki totálisan kikészült tőle. Azt mondta, ez totálisan olyan, mint az old school dolgaink, és alig várja a folytatást. És nem mondta volna ezt, ha nem gondolná komolyan. A zenekar többi tagja is izgatott az anyag miatt.”

Mustaine természetesen most sem szenved ötlethiányban, bár James Hetfield több mint nyolcszáz riffje persze nehezen tűnik meghaladhatónak… „A ProTools cuccomban több mint százharminc dalötletem van, amiken folyamatosan dolgozom. Részletek, amiket megőrzök, alakítgatok, összetettebbé, dallamosabbá vagy súlyosabbá teszek. Szóval én készen állok… Kíváncsi vagyok, mit csinálnak a többiek: vajon rám támaszkodnak majd, vagy szintén előállnak a saját témáikkal. További fontos szempont, hogy egy dal nem kizárólag zenéből áll, hiszen szövegnek és dallamnak is kell lennie. Szóval lehet, hogy nekem van egy nagyszerűen megdörrenő alapom, de ettől még az énektémám lehet hozzá tök szar is. Ilyenkor jó, ha valaki közbeszól, és javasol valamit…”

Az elég rosszul fogadott tavalyi Super Collider folytatása valamikor 2015-ben jelenhet meg.

 

Hozzászólások 

 
-5 #5 Sanctus 2014-07-26 19:46
Ezzel most arra célzol hogy neked nincs önbizalmad, vagy arra hogy te is meg szoktad mondani másoknak, mit csináljanak?

Esetleg van köztes út is, amiről elfeledkeztél?
Idézet
 
 
+6 #4 nihilak 2014-07-26 10:55
Irigylem az olyan arcokat, akiknek van annyi önbizalmuk, hogy megmondják, mit kellene csinálnia másoknak, meg arra utalgatnak, hogy mit tud valaki és mit nem.
Idézet
 
 
+6 #3 Szőlő 2014-07-25 13:09
Nem számolgatni kellene! Imádom őt is, Jamest is, de nevetségesek ezekkel a számokkal. -Te, van 37,2 riffem! Csináljanak fasza lemezeket, a matekozást meg felejtsék el.
Idézet
 
 
+9 #2 bogar 2014-07-25 12:08
Van egy saját receptkönyvem. Ebbe már több, mint 500 étel készítésének a módját leírtam.

Hogy tudok-e főzni? Az más lapra tartozik. :-)
Idézet
 
 
+9 #1 a.75 2014-07-25 08:42
A címet olvasva pont ezt a poén akartam lelőni én is Hetfield 800 riffjével, de látom vettétek a lapot. Bár Hetfieldnek több ideje volt a riffek gyűjtögetésére...
Huh, ha még együtt lennének ez majd ezer dalötlet. :D
(és matekból is jó vagyok. :D)

Happy Birthday Kill em all!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.