Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szavazz az Anthrax európai turnéműsorának dalaira!

Március 12-én Budapesten, a Barba Negrában lép fel az Anthrax, akik a turnén elejétől végéig eljátsszák legklasszikusabb és legsikeresebb nagylemezüket, a harmincéves Among The Livinget. Ezen túlmenően azonban a banda honlapján most szavazni is lehet a koncertprogram többi dalára.

0104anthrax

Tavaly év elején jelent meg az Anthrax új albuma, a For All Kings, ám a zenekar idén tavasszal már egy speciális emlékturnéval érkezik Európába: március 22-én lesz harmincéves a banda első korszakának legfontosabb produkciója, az Among The Living, és a jubileumot tematikus turnéval ünneplik meg. A koncerteken természetesen elejétől végéig elhangzik majd az 1987-es lemez anyaga, további közönségkedvencek mellett. Utóbbiakat illetően a zenekar most közzétett egy szavazást a honlapján, ahol a rajongók is leadhatják voksaikat azt illetően, miket szeretnének még hallani a bulikon. Összesen tíz dalra lehet szavazni – nem túl meglepő, hogy ezek között nem szerepel John Bush-korszakos darab, sőt, még Neil Turbin-féle sem. Vagyis a turnén az Amongon túlmenően kizárólag Joey Belladonnával rögzített számokat játszanak, és a program menet közben is változhat a befutott szavazatok függvényében.

A körút február 9-én, azaz tegnap este startolt Birminghamben egy monstre, 135 perces fellépéssel, és március 12-én éri el Budapestet a Concerto szervezésében. A helyszín a Barba Negra lesz, előzenekarként a The Raven Age játszik. További részletek itt. A koncerten lesz Scott Ian magyarul megjelenő önéletrajzának hivatalos bemutatója is.

Birminghamben egyébként Charlie Benante dobolt a bandában, ami az utóbbi évek európai fellépésein nem nagyon volt jellemző, de nem tudjuk, hogy ő játszik-e majd társaival akkor is, mire elérnek Budapestre, vagy ismét Jon Dette ül be a cucc mögé Charlie kézproblémái miatt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #8 dan spitz 2017-02-12 16:26
ez az a banda, mintha 2-3 lemeze lenne...mindig csak azamong the living -et nyomták...erre pont évfordulós...hány dvd-t kell végigszenvedni még azokkal a dalokkal...nem arról van szó, hogy rossz..vagy szar...csak nem változatos a banda karrierje. hátha most bejönneka rajongói kérések és felfrissítik a repertoárt.
Idézet
 
 
#7 pumpika666 2017-02-10 20:06
Idézet - P:
Szomorú, amikor egy zenekar ennyire hagyja feledésbe merülni egy bizonyos időszakát, illetve látszólag úgy tekinteni rá, mintha nem lenne az életmű része. Pláne, hogy a Bush éra lemezei is jók.

pedig egy room for one more-ra megőrülnék így majd' 40 évesen is :)
Idézet
 
 
+2 #6 Gazdag Illés 2017-02-10 16:06
Sok értelmét nem látom, ha a közönség ugyanazt akarja hallgatni amit eddig is játszottak. Azért megszavaztam az utolsó két albumot.
Idézet
 
 
-1 #5 Remete Géza 2017-02-10 15:22
Inner Sanctum
West End Girls
The Pop Kids
In the Night
Burn
Love Is a Bourgeois Construct
New York City Boy
Se A Vida É (That's The Way Life Is)
Love Comes Quickly
Love Etc.
Idézet
 
 
+5 #4 Dodo 2017-02-10 15:19
Blabbermouthon volt minap hír hogy Bush fontolgatja a turnézást az ő érájából való Anthrax nótákkal. Ha ez megtörténne nagyon elmennék rá :-)
Mondjuk én már 2x is láttam Anthraxet vele, nagyon jó volt.
Mondjuk a Joey féle mostani felállás is perfekt számomra. Ezért lenne jó ha a Bush nótákat Bush-tól hallhatnánk.
Idézet
 
 
+3 #3 Den 2017-02-10 13:51
Eszméletlen,h a Persistence Of Time-ról mennyi dal felkerült erre a listára,az az album teljes egészében 10pontos,és ennek ellenére alig játszanak róla 1-2 számot,pedig arról az albumról tényleg bármelyik dalt szivesen meghallgatnám élőben,de a State Of Euphoria-ról is jólenne pár olyan dalt hallani,amit szinte sosem játszottak,name g a Spread-ről is sok dalt hanyagolnak mostanság,de be kell látni h,ennyi jó dalt ilyen sok jó albumról képtelenség belezsúfolni 1 koncertbe,inkáb b zsinórban 2 koncertet kéne adniuk vagy 3-at:)
(álmodik a nyomor)
Idézet
 
 
+5 #2 P 2017-02-10 13:16
Szomorú, amikor egy zenekar ennyire hagyja feledésbe merülni egy bizonyos időszakát, illetve látszólag úgy tekinteni rá, mintha nem lenne az életmű része. Pláne, hogy a Bush éra lemezei is jók.
Idézet
 
 
#1 valarmorgulisz 2017-02-10 12:18
Remélem teleszavazzák feldolgozásokka l. :D Kár, hogy a TNT-re nem lehet :P

Egyébként én is leadtam zömében vegyesen az életműből.

AIR
In My World
Now its Dark
Im Alive
Devil You Know
You Gotta Belive
Blood Eagle Wings
Monster at The End
Breathing Lightning
..és a totális megőrülés végett a This Battle Choose Us

Elég foscsi, hogy semmit nem mer vállalni azokból, amiket nem ő énekelt fel. Pedig egy Panic meg a Nothing baszná
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.