Shock!

május 22.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A márciusi Anthrax-koncerten mutatják be Scott Ian könyvének magyar kiadását

0203anthraxE hónap végén jelenik meg magyarul Scott Ian önéletrajzi könyve. A kötet hivatalos bemutatója az Anthrax március 12-ei budapesti koncertjén lesz.

Scott Ian – A gitáros faszi az Anthraxből címen fut az Anthrax főnöke és Jon Wiederhorn könyve, amely eredetileg 2014 őszén jelent meg I'm The Man: The Story Of That Guy From Anthrax címmel. A kötetet a Konkrét Kiadó adja ki magyarul február végén, Nagy Máté fordításában és Dudich Ákos szerkesztésében. A könyv itt rendelhető elő még tíz napig (az előrendelők neve felkerül az oldalakra), Kirk Hammett előszava pedig máris elolvasható magyarul.

Ami az Anthraxet illei, a csapat új albuma, a For All Kings tavaly év elején jött ki, ám a zenekar tavasszal már egy speciális emlékturnéval érkezik Európába: március 22-én lesz harmincéves a banda első korszakának legfontosabb produkciója, az Among The Living, és a jubileumot tematikus turnéval ünneplik meg. A koncerteken természetesen elejétől végéig elhangzik majd az 1987-es lemez anyaga, további közönségkedvencek mellett. A körút március 12-én éri el Budapestet a Concerto szervezésében, a helyszín a Barba Negra lesz, előzenekarként a The Raven Age játszik. További részletek itt. A koncerten lesz a Scott-kötet magyar kiadásának hivatalos bemutatója is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.