Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel újból Budapesten koncertezik a Voivod

1202voivodOktóber 4-én ismét Budapesten koncertezik a Voivod. A kanadai space/thrasherek ismét a Dürer Kertben lépnek majd színpadra.

Közzétette hivatalos turnémenetrendjét őszre a Voivod, és jó hírünk van Awayék híveinek: a csapat október 4-én ismét Budapesten, a Dürer Kertben koncertezik. A kanadaiak a berlini Earth Ship kíséretében zúznak végig Európán, és hivatalosan ez a kör még a tavalyi Post Society EP-hez kapcsolódik. További részletek hamarosan.

A zenekar emellett már dolgozik a következő nagylemezen is. „Az eddig megszületett dalok többsége nagyon hosszú és progresszív”, mondta pár hete Away a 2013-as Target Earth utódjáról. „Akarunk írni ezek mellé pár rövidebbet is, hogy egyensúlyban legyünk, de eddig nagyon összetett, progresszív thrash metal született némi punkos ízzel, ahogy megszokott. Továbbra is voivodos a zene: egy újabb Voivod ez, de a szellemiség változatlan. Szerintem vannak benne elemek minden korszakunkból, a megszólalás meg leginkább a Dimension Hatröss-érát idézi, de akkor is friss a dolog. Rocky és Chewy egyaránt a maga módján közelíti meg a dalszerzést: nagyon feszesen, sebészi pontossággal nyomják, amitől én is másképp játszom. A thrash-gyökereink mindig benne lesznek a zenében, de azért ugyanígy szeretünk belemászni a progrockba és a pszichedelikus dolgokba is. Ha egy szóval kellene jellemeznem az új dalokat, azt mondanám: eklektikusak.”

A lemez ideális esetben jövő tavasszal jelenhet meg legkorábban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 LiliMiciPanni Sári 2017-08-22 15:53
...minden évben van pár nap amikor Voivodot kell hallgatnom...oszt kicsit feledésbe merülnek amíg ismét el nem kap a Voivod láz...élőben pedig nagyszerűek és az egyik legszimpatikusa bb metál csapat....intelektüellthr ash/metál
Idézet
 
 
+3 #1 EyeHateGod 2017-08-22 10:12
Mai nap jóhíre. RIP Piggy!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.