Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel ismét összejön a Rammstein

0620lindemannJelenleg a Peter Tägtgrennel közös Lindemann projektről szólnak a Rammstein frontembere, Till Lindemann mindennapjai, de most az énekes leszögezte: ősszel főzenekara is mindenképpen ismét összejön, hogy eldöntsék, hogyan tovább.

Miután Richard Z. Kruspe gitáros néhány tavalyi nyilatkozata igencsak felbolygatta a Rammstein rajongóinak érzékeny lelkivilágát, bizonyára mindenki örül neki, hogy a múlt héten megjelent Skills In Pills album mellett Till Lindemann énekesnek főzenekarával is vannak tervei az év hátralévő részére. „A Rammstein szeptemberben ismét összejön, és keresnünk kell magunknak egy új próbatermet is”, mondta Till a RockSverigének. „Egy régi és híres klubban, a Knaackban szoktunk próbálni, de ezt most bezárták a környéken lakók meg valami egyéb baromság miatt, szóval keresnünk kell valami új helyet…”

Arra persze maga az énekes is kíváncsi, milyen fogadtatásra talál majd a visszatérő zenekar. „Manapság könnyű új zenékbe botlani, és minden nagyon olcsó is. Ez a DJ-s vonal fut most, ami tök jó, Skrillex és társai… Nekem nagyon bejön a dubstep és a többi hasonló stílus, de ezekhez egy roppant furcsa fogyasztói mentalitás is kapcsolódik, ami miatt nehéz hinni egy produkcióban, és továbbhaladni előre azzal a fajta zenével, amit mi játszunk. A Rammsteinnel most is le fogunk menni a próbaterembe, és elölről kezdünk mindent egy album elkészítésével – ezeken a lépcsőfokokon végig kell haladni. Nem akarom azt mondani, hogy a francba, de néha tényleg meglehetősen nehezen helyezed el magadat egy ilyen zenekari szituációban. Hat különböző ember eltérő személyiséggel, ötletekkel, ízléssel – megéri egyáltalán az ilyesmi? A rajongók úgyis csak letöltik és gyorsfogyasztással esnek túl rajta, de tisztában vagyunk vele, hogy rengetegen közülük tényleg vágynak az új anyagra, szóval…”

A Rammstein legutóbbi albuma, a Liebe Ist Für Alle Da 2009-ben jelent meg.

 

Hozzászólások 

 
+2 #4 ADIZS 2015-06-30 21:22
Idézet - Valentin Szilvia:
Idézet - ADIZS:
Off: Lindemann kritika nem lesz?


De. Legkésőbb hétfőn.



Esküszöm, benned bíztam :D
Idézet
 
 
+3 #3 Valentin Szilvia 2015-06-30 20:14
Idézet - ADIZS:
Off: Lindemann kritika nem lesz?


De. Legkésőbb hétfőn.
Idézet
 
 
+1 #2 ADIZS 2015-06-30 20:05
Off: Lindemann kritika nem lesz?
Idézet
 
 
#1 homme 2015-06-30 18:28
Épp ideje! Koncert is lehetne!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.