Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sokan azt mondják, felül kell múlnunk a The Satanistet, de szerintem nem kell felülmúlnom semmit”

1205behemothÚj dalt játszott egy fesztiválkoncerten a Behemoth, amelynek felvétele megtekinthető. A lengyel deathblackerek új albuma még idén megjelenik.

Wolves Ov Siberia a címe annak az új dalnak, amelyet a Fülöp-szigeteken, a Pulp Summer Slam fesztiválon játszott a Behemoth. A szám a csapat új albumán szerepel majd, amely valamikor az év második felében jelenik meg a jelenlegi tervek szerint, producere pedig Matt Hyde (Slayer, Hatebreed) volt.

„Az Evangelion volt a legtökéletesebben felvett, legjobb megszólalású lemezünk, de a The Satanist valami mást hozott”, mondta nemrég Adam Darski, azaz Nergal az anyagról. „Az új pedig megint valami más lesz. Biztos vagyok benne. Sokan azt mondják, felül kell múlnunk a The Satanistet… Szerintem meg nem kell felülmúlnom semmit. Egyszerűen csak biztos akarok lenni abban, hogy változatos dolgokat készítünk a karrierünk során. Más irányba indulunk most is, hogy ne ragadjunk le ugyanannál a mintánál.” A Behemoth e héttől a Slayer búcsúturnéján játszik Észak-Amerikában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.