Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sok embert nagyon meglep majd ez a lemez”

0525illninoTill Death, La Familia címmel jelenik meg július 22-én az amerikai Ill Niño új nagylemeze. A latino metalosok nagyon groove-os, nagyon fogós, ám nem az eddigi biztos recept alapján készülő albumot ígérnek.

„Sok embert nagyon meglep majd ez a lemez", mondta az Arenának Cristian Machado énekes az anyagról. „Nem hinném, hogy olyan csapat lennénk, amelyik újra és újra ugyanazt az albumot jelenteti meg: mindig is igyekeztünk magunkat újabb kihívások elé állítani, hogy előadóként és barátként egyaránt fejlődhessünk. Az új lemezen is ott lesznek a meglepetések: nagyon fogós és nagyon groove-orientált a zene, a szövegek pedig messze a legjobbak, amiket eddig írtam, legalábbis így érzem."

A csapat legutóbb 2012-ben adott ki nagylemezt Epidemia címmel. A helyzet azóta nem lett könnyebb, de Machado szerint továbbra is kitartóak. „Volt idő, amikor a zeneiparban töméntelen mennyiségű pénz mozgott, és végtelen lehetőségek álltak mindenki előtt. Ezek a napok lassan örökre véget érnek, de nagyon szerencsésnek és hálásnak érzem magamat, amiért ma is működni tudunk, amiért ennyi szerető rajongónk van."

Az új album kiadója továbbra is a Victory lesz.

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 Sanctus 2014-05-25 16:00
Igaza lehet. Engem az is meglep, hogy még lemezeket adnak ki.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.