Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Soha nem a Twitteren közölném egy zenekarral, hogy nem tartok velük”

0806moyerVagy az Adrenaline Mob tagsága, vagy John Moyer hazudik a basszusgitáros távozása kapcsán, de az is lehetséges, hogy csak a menedzsment baltázott el valamit irgalmatlanul. A Disturbed basszere mindenesetre friss sajtónyilatkozatban tette egyértelművé: senkit sem érhetett váratlanul, hogy nem tart velük az őszi amerikai turnén.

„Úgy érzem, valamit helyre kell tennem", írta a Facebookon a basszer. „Az Adrenaline Mob hetek óta tudta, hogy nem tartok velük a következő turnén. Kértem őket, hogy hozzanak ki erről egy sajtóközleményt, de a menedzsment azt mondta, nincs rá szükség, ha ki akarom posztolni a saját oldalamon, tegyem nyugodtan. Ez a beszélgetés több mint egy hete történt. Még egyszer: az Adrenaline Mob menedzsmentje mondta nekem, hogy posztoljam ki, hogy nem leszek ott a turnén. Kicsit zavarba ejtett az az állítólagos sokk, amit a bejegyzésem okozott. Nem hinném, hogy a menedzsment és a zenekar egy malomban őrölt volna a posztom kapcsán, alighanem ez lehetett az a bizonyos sokk, amire céloztak. És sajnos úgy jött le ez az egész, mintha nem tudták volna biztosan, hogy megyek-e vagy sem. Viszont a helyzet egyértelműen NEM ez. Mindenki hetek óta tisztában volt vele, hogy nem tartok velük. Konkrétan azon sem lepődnék meg, ha már meg is találták volna a helyettesemet, és próbáltak is volna vele néhányszor. A posztom elsősorban a rajongóknak szólt, akik azt hitték, a zenekarral koncertezem én is. Épp a közönség iránti tiszteletből kértem a csapatot, hogy tájékoztassák a rajongókat a státuszomról, de ahogy említettem, a menedzsment nemcsak zöld utat adott a posztnak, hanem egyenesen azt javasolta, hogy sajtóközlemény helyett tegyem közzé azt."

Moyer leszögezi: egyéb esetben bizonyosan nem így járt volna el. „SOHA nem a Twitteren közölném egy zenekarral, hogy nem tartok velük. Akik ismernek, tudják, hogy büszke vagyok a még a kevésbé tökéletes helyzetekben is professzionális hozzáállásomra. Nagyon szeretem a zenekart és a srácokat is. Szerencsétlen, hogy ez az egész nyilvános szarakodásba torkollott. Ami a folytatást illeti, reménykedtem, hogy a jövőbeli turnékra nyitva marad számomra az ajtó, de ez most már talán nem lehetséges."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.