Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Twitterről értesült John Moyer távozásáról az Adrenaline Mob

John Moyer nélkül megy tovább az Adrenaline Mob. A Disturbed basszusgitárosa állítása szerint produkciós munkái miatt nem vesz részt a csapat szeptemberi turnéján, és a jelen helyzetből arra következtetünk, hogy távozása végleges, bár ezt kategorikusan eddig még sem ő, sem társai nem mondták ki.

„Köszönöm minden Adrenaline Mob-rajongó támogatását. Sajnos a következő körben nem tudok csatlakozni a zenekarhoz. A legjobbakat kívánom Mike Orlandónak, Russell Allennek és AJ Perónak. Nagyszerű turnét kívánok, srácok!”, tette közzé a közösségi oldalakon tegnap a basszusgitáros, a gond mindössze annyi volt, hogy társai is ezekről a felületekről értesültek a döntésről. „Totálisan sokkolt minket, hogy John Moyer twitteres bejelentése, amely szerint nem turnézik velünk szeptemberben”, áll a csapat nyilatkozatában. „Tudtuk, hogy akadnak bizonyos egyéb kötelezettségei, amelyek esetlegesen a távollétéhez vezethetnek, de reméltük, hogy velünk tart. Nyilvánvalóan van valami más dolga akkor. Csak a legjobbakat kívánjuk neki, és hiányozni is fog, de a koncerteket megtartjuk. Be fogjuk jelenteni, ki az új basszusgitárosunk, amint megtaláltuk az illetőt.”

Persze a neten egyből beindultak a találgatások, hogy vajon miért marad távol a buliktól a basszer: egyesek tudni vélték, hogy a Disturbed közelgő újjáéledése az ok, míg mások szerint Moyer Geoff Tate-tel játszik majd, hiszen itt is beugrott pár koncerten az elmúlt időszakban Rudy Sarzo helyére. John egy későbbi posztban cáfolta ezeket a pletykákat, és azt írta, produkciós munkák miatt passzolta le a Mobot, hiszen jelenleg és a közelgő időszakban öt banda lemezén is producerként dolgozik. Emellett John Moyer’s Natural Ear Music School néven egy zeneiskolát is működtet, ahol szintén nagy dolgok várhatók ősszel.

Az Adrenaline Mob második albuma tavasszal jelent meg Men Of Honor címmel.

 

Hozzászólások 

 
#5 bogar 2014-08-05 18:26
"Tudtuk, hogy akadnak bizonyos egyéb kötelezettségei , amelyek esetlegesen a távollétéhez vezethetnek, de reméltük, hogy velünk tart."

Azért ez így nem lehetett teljesen váratlan! Ma szinte minden rock/metal oldal foglalkozott ezzel. Vagy csak én vagyok túl gonosz!? :-)
Idézet
 
 
+2 #4 kamikaze 2014-08-05 16:08
Egy annak idején szép reményű, sikervárományos zenekar lassan így kezd a földbe állni. Már amikor Portnoy lelépett, rossz előérzetem volt, aztán Peroval még egyszer nekifutottak, de jóval gyengébb lett a debütnél a Men Of Honor (nem A.J. miatt). Most meg ez. Hiába pótolható ember Moyer, de jó arc volt, illett a csapatba, ami ezek után inkább egy (Allen-Orlando) project, mint egy komplett zenekar. És ha igazak a hírek, a Symphony X is mozgolódik, szóval jelen helyzetben nem sok jövőt jósolok a Mob-nak.
Idézet
 
 
+5 #3 bpeter 2014-08-05 12:17
Alapvetően pótolható ember, de ez a kommunikációs forma nagyon rosszul veszi ki magát korrektség szempontjából. Kár lenne egyébként ezért a zenekarért, ha egyszer csak szép lassan szétporladna. Az olyan zenekarok személy szerint nekem fura benyomást keltenek, akik legalább egy bizonyos ideig nem tudják fenntartani tagságuk állandóságát. Hülyén hangzik, és lehet, hogy maradi vagyok, de hiába van az, hogy a Pain of Salvation teljesen más tagsággal tolja az ipart most, mint a kezdet. Valahogy nem tudok valami miatt megbarátkozni ezzel a gondolattal. Egy zenekar nekem nemcsak egy-egy személyről szól, hanem a zenei közösségről és arról amit ők együtt csinálnak. Egy tag elvesztése egyébként zenekaron belül is hatalmas lelki őrlődést idéz elő. Ez tapasztalat. Visszatérve a témához remélem, hogy megtalálják az utódot, és nem állnak földbe. Habár kéne már egy új Symphony X is.
Idézet
 
 
+4 #2 neal and jack and me 2014-08-05 09:47
a zeneipar - is - tele van korrekt emberekkel.
Idézet
 
 
+4 #1 Chris92 2014-08-05 08:00
A zenekaron belüli kommunikáció non-plus ultrája.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.