Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: King és Araya nekiállt átnézni az új dalötleteket

0806slayerKerry King és Tom Araya elkezdte az ötletek rendszerezését a Slayer következő nagylemezére, és ha minden a tervek szerint halad, még a frissen bejelentett őszi észak-amerikai fellépések előtt stúdióznak is egy kicsit. Az album megjelenése azonban természetesen nem várható idén, és még mindig nem tudni, részt vesz-e majd az elkészítésében Gary Holt.

Két kiemelt helyszínen ad koncertet az Egyesült Államokban ősszel a Slayer, méghozzá olyan létesítményekben, ahol huszonöt éve nem léptek fel: október 28-án a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban, november 27-én pedig a New York-i Madison Square Gardenben játszanak a Gojira és a 4Arm vendégeskedése mellett. A Hollywood Palladium a South Of Heaven turnéja után kitiltotta a bandát, miután az akkori, teltházas koncert kapcsán a jegyhez nem jutott, csalódott rajongók randalírozást csaptak a környéken. A Slayer idén májusban tért vissza a helyszínre, itt rendezték ugyanis a május 2-án elhunyt Jeff Hanneman tiszteletére tartott nyilvános megemlékezést. A két állomás között vélhetően további amerikai koncerteket is terveznek, egy austini dátumot már bejelentettek. A június végén Tokajban is fellépett csapat ezekben a napokban egyébként ismét az európai fesztiválokon nyomul.

Jelen helyzetben a Slayer új lemezének munkálatai értelemszerűen lelassultak, ám az észak-amerikai bulik bejelentésével egyidejűleg a csapat nyilvánosságra hozta: Kerry King és Tom Araya megkezdte a közös munkát a meglévő új ötleteken, és reményeik szerint még a hollywoodi buli előtt eltöltenek némi időt a stúdióban is. Paul Bostaph, aki június óta ismét a Slayer hivatalos dobosa, bizonyára ott lesz társaival, a Hanneman helyén még mindig csak kisegítőként szereplő Gary Holt státusza azonban továbbra is kérdéses.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Flagellator1974 2013-08-06 22:21
A Slayernek már nem kell semmi újat mutatnia, mert már megmutatták. Legyen egy fasza, barom, erős lemez, mint a két uccsó és akkor el leszek egy ideig. Szomorú lennék, ha Holt nem hozna pár témát!
Idézet
 
 
+2 #3 Sárvári Gábor 2013-08-06 18:41
Hát szar csak nem lesz. Maximum nem lesz jó, de szar biztosan nem lesz. Lesz majd akkor átlagos. Mondjuk ha Kerry ír pár olyan számot mint a Hate Worldwide meg a Not of This God, akkor már jó lesz! A Christ Illusion szintjét ha megütik az elég jó lesz. Majd meglátjuk . . . . Szar csak nem lesz . . .
Idézet
 
 
+8 #2 józsi 2013-08-06 10:52
Szerintem Hanneman nélkül nem lesz az igazi az új lemez.
Idézet
 
 
#1 Codename333 2013-08-06 10:30
kiváncsian várom azt a lemezt ha egy nap elkészül.Érdekes lesz de remélem jó.És jó lenne ha holt csatlakozna.Ne kéresse magát
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.