Shock!

június 20.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash a hétvégén állítólag már új Guns-témákat rögzít majd Axl stúdiójában

Ha hihetünk egy belsős forrásnak, már hétvégén új Guns N’ Roses-témákat rögzít majd Slash. A gitáros W. Axl Rose malibui stúdiójában dolgozik.

0824gnr1

Egy azóta törölt Instagram-posztban adta hírül a világnak a Kruse Kontrol Amplification egyik dolgozója, hogy a hétvégén maga Slash dolgozik majd W. Axl Rose malibui stúdiójában. A bejegyzésből kiderült, hogy a gitáros 1987-es Silver Jubilee erősítőjét maga Caram Costanzo, Axl egyik fix hangmérnöke vitte be a stúdióba – utóbbi a Chinese Democracy egyik társproducere volt, de többek között vele dolgozott az énekes a Tapsi Hapsiból ismert Rock The Rock dalon is. A poszt szerint Slash szombaton új anyagot rögzít majd az erősítő segítségével.

Mindez annyira talán nem meglepő, hiszen a gitáros nemrég konkrétan is lenyilatkozta, hogy ősztől a tervek szerint már a Guns új lemezére koncentrálnak majd. Bizonyos pletykák szerint Slash és Duff McKagan az utóbbi években itt-ott szintén rögzített friss gitár- és basszustémákat már felvett Axl-féle GN’R-dalokhoz – ezen a téren bizonyára bőven van miből válogatni, hiszen egyes források szerint az énekesnek legalább két-három komplett albumnyi, gyakorlatilag kiadásra kész dala parkol különböző merevlemezeken.

A Guns szeptember végétől ismét koncertezik, egyelőre két amerikai fesztiválbulit jelentettek be. A Living The Dream lemezt népszerűsítő gitáros és szólócsapata június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
#4 Syracuse 2019-06-02 08:39
Idézet - nzurtunuzt:
újra körbe turnézzák az egész világot. hakni brigád, semmi más.

Bocsi, de itt épp arról van szó, hogy új dalokat vesznek fel. A haknibrigád kicsit mást jelent. Haknibrigád volt a Guns 'N Roses (vagy inkább Axl Rose szólócsapata) bő 10 évig.
Idézet
 
 
#3 nzurtunuzt 2019-05-01 11:08
újra körbe turnézzák az egész világot. hakni brigád, semmi más.
Idézet
 
 
#2 nzurtunuzt 2019-04-28 09:27
Remélem, h dupla album lesz 40 számmal.
Idézet
 
 
#1 nikfisz 2019-04-27 03:53
Milyen diferencia : az Appetite albumot nem egy több millió dolláros kégliben írták/vették fel. Ennyit a nyers és pusztító rock zenéről. Mondjuk attól még lehet jó...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.