Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash szerint ősszel indulhat a komolyabb munka a Guns N’ Roses új lemezén

Az év második felében komolyabban is nekiláthat a következő nagylemeznek a Guns N’ Roses. Slash szerint szólóbandájának aktuális turnéja után nála legalábbis mindenképpen ez lesz a prioritás…

0714guns

Noha tavaly év végén pont került a Not In This Lifetime turné végére, amely minden idők második legsikeresebb turnéja lett, 2019-ben is koncertezik a Guns N’ Roses, akik egy szeptemberi amerikai fesztiválfellépést máris bejelentettek, és további koncertek is várhatók tőlük ősszel. Korábban a csapat több tagja is határozottan úgy nyilatkozott: léteznek tervek a meghatározatlan jövőre nézve egy esetleges új Guns-lemezre, és most Slash egy friss interjúban is újfent megerősítette a szándék valós voltát. Ha mindez nem lenne elég, még azt is hozzátette, hogy a zenekar az említett őszi turné idején léphet előre konkrétabban is az ügyben.

„Azt azért nem mondanám, hogy tényleg nekiálltunk volna a dolognak”, szögezte le a gitáros a BelfastLive-nak, amikor a témáról kérdezték. „A The Conspirators turnéja augusztus közepén fejeződik be, és utána megint a Guns következik szeptember végén meg októberben, szóval ősszel. De közben azért arra koncentrálunk majd, hogy haladjunk előre ezzel az új lemezzel is, amiről mindenki kérdezget. Mármint hogy elkezdjünk vele komolyan is foglalkozni. És jelenleg itt tartunk. Nem is gondolkodom semmi máson, tényleg ez áll most a középpontban. És mire a Conspirators-turné véget ér, elég anyagom lesz a következő Conspirators-lemezhez is, akármikor adódik majd olyan szünet a Guns N’ Rosesnál, hogy idő jusson rá. Jelenleg épp az ütemtervekkel zsonglőrködünk.”

Slash persze maga sem tudja, milyen lehet majd az első, saját dalokkal teli Guns N’ Roses lemez az 1991-es Use Your Illusion I-II albumok óta, amelyen ő is játszik majd. „Kurvára fogalmam sincs. Tényleg semmit sem tudok mondani erről. Olyan ez, mint mindig: amíg nincs meg, nem tudhatod előre.”

A Living The Dream lemezt népszerűsítő gitáros és szólócsapata június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
#13 nzurtunuzt 2019-04-18 17:11
Axl, 17 évik dolgozott a CD lemezen, esélytelen, h pár hónap alatt felránt egy lemezt. Ami fontosabb, csodálkozva olvasom,h a rajongóknak elvárásai vannak az új lemezzel kapcsolatban. Nekem egy elvárásom van a GNR tagok játszanak a lemezen, hogy mit, hogyan ez totál lényegtelen. Zenész, művészember szemszögéből pedig értelmezhetetle n dolog, h tőle elvárnak valamit a rajongók? A zenészek kezdjenek el görcsölni? Írjak valami jót, legyen siker. Vajon mi kell a rajongóknak? Ez hiteltelen dolog. Készítsenek olyan lemezt ami neki tetszik, ha 3 ember veszi meg akkor is tökéletes. Adják saját magukat. Ha valójában nem akarnak lemezt csinálni, akkor meg ne.
Idézet
 
 
#12 nzurtunuzt 2019-04-16 19:15
Tokyo, koncert videón kevesebb lámpa volt, a mikrofon is őszintében adta vissza amit énekeltek. Jó volt szép volt, akik akkor voltak fiatalok, számukra nem lehet összehasonlítás i alap a Tokyo kiadvány a mostani turnéval. Akkor voltunk fiatalok és ezt nem lehet überelni
Idézet
 
 
#11 bjorn 2019-04-16 17:37
Izzy nélkül nem lesz ez valami jó sajnos. A reunion óta teljesen érdektelen lett számomra a GNR. Komolyan, jobb lett volna ha Axl folytatja, amit elkezdett a Chinese-en.
Idézet
 
 
#10 rockart 2019-04-16 07:26
Persze, örülünk az élő rock zenének, ha az valóban jó élőben, csak az a baj az "új" GNR-al, hogy pontosan élőben nem olyanok már, mint fénykorukban. (és most itt elsősorban nem Slash, vagy Duff teljesítményére gondolok...) De ezen nem kell fennakadni, senki nem fiatalodik. Én személy szerint mai napig rajongok a stúdió lemezeikért, és élvezettel hallgatom őket, de hogy erről a NITL turnéról kiadjanak egy live dvd-t, vagy cd-t...a Live in Tokyo meg ott sírná el magát a polcon kb...
Idézet
 
 
#9 nzurtunuzt 2019-04-15 17:58
Örüljünk az élő zenének, a körítés totál lényegtelen. Én, örülök, h ma még nem intelligens humanoid robotok zenélnek, vagy hologram, hanem emberek hangszerel a kezükben.
Idézet
 
 
#8 nzurtunuzt 2019-04-15 17:50
Tátrai Tibort látnám szívesen egy új GNR lemezen.
Idézet
 
 
#7 nzurtunuzt 2019-04-15 17:46
Nem értem, h sokan mi kivetnivalót találnak a GNR jelenlegi működésében? Örülni kell, h vannak rockzenekarok, emberek hangszerrel zenélnek és még nem humanoid intelligens robotok állnak a színpadon. Engem ez a kellemes lemezfelvezetés , h nyilatkoznak kifejezetten szórakoztat. Slash, egy intelligens ember, én imádom mikor kifejti a véleményét, pl a jelenlegi zenei állapotokról. Jó riporter is kellene aki értelmeset kérdez, teszem hozzá. Ez, ha CD 17 évig készült, nem jelenti azt, h az új lemez is sokáig, sok évig fog készülni, régen Axl ragaszkodott a 2, 3 órás késésekhez.
Idézet
 
 
#6 rockart 2019-04-15 16:36
Tipikus "nesze semmi, fogd meg jól" nyilatkozat, fenntartva a még mindig éhes rajongótábor figyelmét, érdeklődését, és tudatosítani velük, hogy nincsenek elfelejtve, noha a GNR jelenleg parkoló üzemmódban van. Kb. 2-3 havonta valamelyik tagtól lehet hasonlókat olvasni, meg még fogunk is szerintem.

Új lemezt meg azért fognak csinálni, hogy legyen apropója újabb, és újabb világturnéra menni, és ne lehessen rájuk sütni a 'saját maguk emlékzenekara' jelzőt. (a világot meg már megváltották '88-'93 között.)
Idézet
 
 
#5 Senki 2019-04-15 16:33
Axl hangja + Slash gitárjátéka.

26 (?) év óta először.

Izzytől egy-két nóta.

Ez még akkor is jó lenne, ha szar lenne...
Idézet
 
 
#4 Zsolti 2019-04-15 15:54
Reméljük, Axl nem bassza el ezt a második esélyt.
Szerintem egyik jelenlegi zenésztársa sincs felkészülve egy újabb CD-szintű tökölésre...
Mondom ezt úgy, hogy a Chinese album fele-háromnegyede zseniális lehetett volna, mert Axl beletette a maximumot, csak sajnos nem volt mellette egy Slash-szintű gitáros-dalszerző.
Idézet
 
 
#3 nzurtunuzt 2019-04-15 14:27
Örülök , h lesz új GNR lemez, minden rocklemeznek örülni kell. Milyen lesz? Erről, a megjelenés után lehet nyilatkozni. Remélem olyan dalok nem lesznek rajta. amik már a ' 70 - es években készen voltak. Legyenek frissek, ropogósak , újak. Őszintén remélem, h EDDA feldolgozás lesz a lemezen. Szerintem a GNR tagok, azt nyilatkoznak amit akarnak, tehát Slash, szabadon, a saját gondolatait közölte.
Idézet
 
 
#2 lambertkoma 2019-04-15 13:09
pár rokkhimnusz egy két epic power ballada Axltol, mi ojan nehéz ebbe?
Idézet
 
 
#1 frontiers 2019-04-15 10:42
"Slash persze maga sem tudja, milyen lehet majd az első, saját dalokkal teli Guns N’ Roses lemez"

Majd tele nyomják megint feldolgozásokka l...

Amúgy én örülök a reunionnak, kétszer láttam is őket -baromi jó koncertek voltak-, de ettől az új lemez ötlettől nagyon vegyes érzéseim vannak. Nem vagyok benne biztos, hogy annyira világmegváltó lesz, mint sokan várják.

Sokkal jobban örülnék egy hivatalos, normális minőségű NITL koncertkiadvány nak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.