Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Silveria: „Fieldy nem kemény csávó, hanem egy gyáva kis köcsög”

Meglehetősen szánalmas netes üzengetést kezdeményezett egykori zenésztársa, Fieldy irányába David Silveria, a Korn eredeti dobosa, aki pár hónappal ezelőtt még lelkesen vissza akart menni a zenekarba. Most azonban már fenyegető kiszólásokat tett a basszusgitárosra.

A dolog egy facebookos párbeszédből bontakozott ki, amikor egy rajongó egy régi verekedésről kérdezte Silveriát. Utóbbiról Fieldy 2010-es önéletrajzában, a Got The Life-ban lehetett olvasni. „Haha, Fieldy SOHA nem dobta le a basszusgitárját, és sosem jött nekem!”, válaszolta az érdeklődésre David. „Nagy a pofája, de közben gyáva, és pontosan tudja, hogy milyen simán szétrúgnám a valagát egy olyan kis buzinak, mint amilyen ő is. Nagyon szeretném, ha egyszer a szemembe mondaná ezeket a szarságokat, mert szívesen szétütném a fejét!”

„Bocs, srácok, Fieldy olyan sokáig játszotta a kemény csávót, hogy jó most előjönni az igazsággal”, folytatta aztán Silveria. „Nem csak, hogy nem kemény csávó, hanem egy kifejezetten gyáva kis köcsög. Soha nem próbált meg nekem ugrani, mert tudja, hogy úgy csapnám le, mint egy legyet. A stábunk tagjaival szemben mindig keménykedett, mert tudta, hogy nyert ügye van: jól megfizettük a munkatársainkat, és senki sem akarta elveszíteni a melóját. Úgy mászkált mindig, mintha valami kemény gangstának képzelte volna magát. A háta mögött persze az egész személyzet röhögött rajta, mert mindenki tudta, hogy valójában egy picsa. Szívesen összefutnék vele úgy, hogy nincs körülötte biztonsági személyzet, amelyik megvédi. Egy szót sem szólna, mert retteg tőlem!”

David kirohanása azért is tűnik egy cseppet skizofrénnek, mert a dobos nyáron többször is kijelentette: nagyon szívesen visszatérne egykori társaihoz. A dobos 2006 végén hagyta ott zenésztársait, egy évvel a nemrég teljes jogú tagként visszatért Brian „Head” Welch gitáros hivatalos távozása után. Azóta csak hobbicsapatokban zenélt, és éttermet nyitott Huntington Beachen. Korábban olyan pletykák is terjengtek róla, hogy eladta a dobfelszerelését, és maga Jonathan Davis, a Korn énekese is azt hangsúlyozta, hogy David elvesztette érdeklődését a dobolás iránt a zenekar első két albumának periódusa után. Head egyébként egy idei interjúban majdnem kategorikusan kizárta annak lehetőségét, hogy a dobos visszatérjen a csapatba, és ezzel ismét összeálljon az eredeti felállás, de Jonathan is egyértelművé tette: nem kérnek Silveriából. Talán éppen ezen rágott be ennyire…

Mindenesetre reméljük, Fieldy hasonlóan magas színvonalon teszi majd helyre Silveriát, főleg, hogy a dobos éppen ezt akarja: direkt kérte a rajongókat, hogy minél többen osszák meg mondatait, és a basszer is szembesüljön azokkal...

 

Hozzászólások 

 
+4 #5 Takács Ádám 2013-12-21 15:11
Kell egy kis reklám a kajáldáknak .... Tök vicces különben, hogyha vki kb. teljesen eltűnik a zenei színtérről, és így évek múltán visszakiabál, hogy bezzeg Ő aztán ........ nélküle is működik a Korn, nem is különösebben rosszul, aztán ez meg fáj neki.
Idézet
 
 
+9 #4 Dead again 2013-12-21 12:49
Savanyú a szőlő, haver . . .
Idézet
 
 
+12 #3 kiss gabor 2013-12-21 12:12
"Retteg Tőlem" .... Ezzel a sráccal se találkoznék egy sötét utcában, mert még durván pofán groove-olna a végén.
Idézet
 
 
+5 #2 ddrum 2013-12-21 12:00
Ray Luzier beszállása óta nincs kérdés, ez nem a Zeppelin, vagy a Deep Purple vagy a Beatles, hogy ennyire a doboskérdésen kéne rágódni, mint alapvető problémán.
Idézet
 
 
+3 #1 revdav11 2013-12-21 11:28
:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.