Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Silveria visszavágyik a Korn soraiba

0816dsNem Mike Portnoy az egyetlen dobos, aki megbánta évekkel ezelőtt hozott döntését, és mindenképpen vissza akar kerülni eredeti zenekarába: most éppen David Silveria, a Korn egykori ütőse pendítette meg, hogy szívesen visszamenne társaihoz, és „helyreállítaná a groove-ot”, amely szerinte a távozásával együtt végérvényesen eltűnt a bandából.

„Mindenkinek, aki azt kérdezi, hogy hallottam-e az új Korn dalt: nem hallottam. Csak annyit tudok mondani: így is biztos vagyok benne, hogy nem groove-os és funkos, mint az eredeti Korn. Nem is kell hallanom ahhoz, hogy tisztában legyek ezzel”, írta Silveria a Facebook oldalán, ahol rajongói kérdésekre válaszolt. „Én funkos, groove-os dobos vagyok, Ray Luzier pedig egy heavy metal dobos. Ezért is nem fog soha olyan egyedi módon szólni a Korn, mint azelőtt: mert elvesztette a groove-ot. Amíg nem az igazi funkos dobos játszik majd náluk, nem lesz olyan groove-os a zene, mint lehetne. Én már egyértelművé tettem, hogy visszamennék, és helyreállítanám a groove-ot.”

A dobos 2006 végén hagyta ott zenésztársait, egy évvel a nemrég teljes jogú tagként visszatért Brian „Head” Welch gitáros hivatalos távozása után. Azóta csak hobbicsapatokban zenélt, és éttermet nyitott Huntington Beachen. Korábban olyan pletykák is terjengtek róla, hogy eladta a dobfelszerelését, és maga Jonathan Davis, a Korn énekese is azt hangsúlyozta, hogy David elvesztette érdeklődését a dobolás iránt a zenekar első két albumának periódusa után. Head egyébként egy idei interjúban majdnem kategorikusan kizárta annak lehetőségét, hogy a dobos visszatérjen a csapatba, és ezzel ismét összeálljon az eredeti felállás. „David mondott pár tényleg őrületes dolgot személyes dolgokról a sajtóban, és nincs olyan állapotban sem, hogy az emberek különösebben szeretnének a társaságában lenni”, fogalmazott a gitáros. „Ez még azelőtt történt, hogy én beszéltem volna a többiekkel a visszatérésemről, de úgy gondolom, a dolgok, amiket mondott, tényleg súlyosak voltak. Persze nagyon sokáig zenélt ő is a csapatban, szóval hosszabb távon nem tudom, mi lesz, de most biztosan nem fog megtörténni a dolog.”

Silveriát az év elején ítélték három év próbára bocsátásra, miután tavaly márciusban gyógyszerek hatása alatt vezetett, és ebben az állapotában összeütközött egy másik autóval. David jelenleg egy Infinika nevű projektben zenél, és továbbra is vendéglátóipari egységeket üzemeltet. A Korn új albuma, a The Paradigm Shift október 1-jén jön ki, a csapat facebookos oldalán – természetesen csak lájkolás után – már meg is hallgatható róla a Never Never című új dal.

 

Hozzászólások 

 
-13 #6 Evan 2013-08-17 16:42
Idézet - Mannheim:
Luzier egy lúzer!

De te is :) :)
Idézet
 
 
+11 #5 Mannheim 2013-08-17 12:32
Luzier egy lúzer!
Idézet
 
 
+2 #4 Sárvári Gábor 2013-08-16 18:15
Idézet - ddrum:
Luzier hihetetlenül jó dobos, kevés dobosért rajongok, de ő követendő példa.
http://www.youtube.com/watch?v=cpuT9ydXrSA
1:15, 2:15, és 3.00-nál indul a legnagyobb groove, amit az utóbbi időben hallottam. Egyszerű dolog, jól előadva.


ÁÁáááááá! Ez a faszi egy állat! Imádom a játékét, olyan furcsa ritmusérzéke van. Zseniális. Nincs bajom Silveria játékéval sem, de nem kérdés kivel csinálna/csinált jobb vásárt a Korn.
Idézet
 
 
+2 #3 ddrum 2013-08-16 10:24
Luzier hihetetlenül jó dobos, kevés dobosért rajongok, de ő követendő példa.
http://www.youtube.com/watch?v=cpuT9ydXrSA
1:15, 2:15, és 3.00-nál indul a legnagyobb groove, amit az utóbbi időben hallottam. Egyszerű dolog, jól előadva.
Idézet
 
 
-14 #2 Sanctus 2013-08-16 10:16
Az elég groove lenne ha visszahozná a groove-ot a groove-ba.
Egyébként Ray köröket ver rá minden tekintetben...
Idézet
 
 
+9 #1 Codename333 2013-08-16 09:05
hát az biztos h elfénre a Kornban még mindig.Szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.