Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Seize The Day: itt az első dal a kettes Asphalt Horsemen-lemezről

asphalthorsemen_cMindjárt megjelenik a GrundRecordsnál az Asphalt Horsemen régóta várt második lemeze, amelyről máris meghallgatható az első dal. A lemezbemutató a Dürerben lesz november 4-én.

„Stílust tekintve haladunk az első lemez kitaposott ösvényén: tökös, igazi hamisítatlan rockmuzsika, enyhe southern ízzel, azaz asphaltosan szól a cucc!”, mondta korábban az anyagról Lőrincz Károly énekes. „A munkálatok még tavasszal kezdődtek a törökbálinti SuperSize stúdióban. Itt a dob- és basszusfelvételek zajlottak egy régi veterán, Lakatos Gábor vezényletével, majd Hatvanban folytattuk a gitár- és énekfelvételekkel Szolnoki Bertold stúdiójában. Ebben a fázisban nagyon sok segítséget kaptunk Szőke Gábortól a The Joystixből, aki keményen részt vett a stúdió melóban, és több dalszöveg is az ő nevéhez fűződik, sőt, még a lemezen is játszik! És amíg mi pöcsöltünk egy csomó időt az anyaggal, ők felvettek egy komplett lemezt, és meg is jelentették… Na, ez a különbség a punk rock és a southern rock között: az idősík!”

A lemezre a Down In The Dirt, a Thank You, a Seize The Day, a The Sacrifice, az Old Town, a Wicked Woman, a Lies, a Mill Of Grief, a Brotherhood, a Doctor Tease, a December és a Connected című dalok kerülnek fel. A vokálokban Pocsai Kriszta és Varga Lilla segítette ki a bandát, egy régi gödöllői cimborájuk, Végh Miklós pedig szájharmonikázott néhány dalban. A Seize The Day szöveges videója máris megtekinthető.

A Brotherhood lemezbemutatója november 4-én lesz a Dürerben, további részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tama1975 2016-10-25 08:08
Pontos megjelenési dátumot nem tudtok?
Idézet
 
 
+2 #1 Motörbreath 2016-10-24 23:53
Hát ez bizony király!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.