Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott: „Megtiszteltetés és privilégium Joey Belladonnával dolgozni”

0604joeyscottUgyan Joey Belladonna távozásai, majd visszatérései az Anthrax élére mindig igen viharos légkörben bonyolódtak le, és az énekes még a két évvel ezelőtti Worship Music album kapcsán is olyan nyilatkozatokat tett, hogy társai nem örülnek maradéktalanul a jelenlétének, Scott Ian gitáros egy friss interjúban elárulta: ma már egyenesen ott tartanak, hogy a zenekarból Joey-val dolgozik a legszívesebben.

„Egyértelműen Joey-val", válaszolta Scott a The National Student azon kérdésére, a zenekar mely tagjával szeret a legjobban közösen dolgozni. „Azt hiszem, bizonyított: ennyi év után visszatért a zenekarba, huszonegy év után felénekelte az első velünk közös lemezét, és olyan teljesítményt produkált, ami mindent felülmúlt, amit csak életemben hallottam. Megtiszteltetés és privilégium számomra minden nap vele dolgozni. A korral csak egyre jobb lett, pedig az énekesek számára roppant nehéz magukat szinten tartani, és úgy teljesíteni, mint huszonévesen. Joey viszont manapság jobb, mint huszonöt évvel ezelőtt. Fogalmam sincs, hogyan lehetséges ez, de boldog vagyok, hogy itt van velünk, és a részesei lehetünk ennek."

Az Anthrax július 30-án a Budapest Parkban koncertezik.

 

Hozzászólások 

 
+5 #5 denpatrik 2013-06-06 01:26
Nekem azért anno jobban tetszett a hangja,főleg amikor igazán ki akarta engedni,de volt olyan koncert is ahol túl lazára vette a figurát és alig énekelt ki valamit.(lásd 87-es Londoni koncert http://www.youtube.com/watch?v=UWnlDwngXnQ),de volt h,fantasztikusa n hozta a legnehezebb témákat is,és pont azokról a koncertekről készült a legkevesebb felvétel.Van 1 BBC rádiós hanganyagom 86-ból vagy7-ből amiben hirtelen elhalkul a zenéskiséret Joey elkezdi felénekelni az Armed & Dangerous refrénjét "Evil ones try to destroy us
We’re armed and prepared for attack
We’ll take on the world with rebelliooooooon ...............felejthetetlen, és még mindig félelmetes
Idézet
 
 
+6 #4 MATEO9 2013-06-04 21:57
De nem lett bukás, mert k*rva jó lett :)
Idézet
 
 
+7 #3 Pitta 2013-06-04 11:20
Megnézném miket nyilatkoznának akkor, ha az album a váratlan siker helyett váratlan bukás lett volna...
Idézet
 
 
+12 #2 kamikaze 2013-06-04 10:26
Szerintem meg nem. Mármint, hogy biztos van abban persze némi túlzás, hogy Belladonna jobb mint 25 évvel ezelőtt, de illik a bandába, és igenis jól teljesít! Régebben se volt rossz a hangja, csak az akkori zúzós periódusukban ezt nem vették annyira észre, mint manapság, amikor hagyják énekelni, nem csak elhadarni a szöveget. Szóval nem hinném, hogy le akarnák cserélni, nagy hiba volna!
Idézet
 
 
+2 #1 ddrum 2013-06-04 10:02
micsoda nyilatkozat... biztos énekescsere előtt állnak megint
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.