Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott Ian szerint még a Worship Musicnál is jobb lesz az új Anthrax

1228anthraxScott Ian szerint nem feltétlenül érdemes következtetéseket levonni az új Anthrax-lemez irányvonaláról a nemrég a Trónok harca válogatáshoz kihozott Soror Irrumator (Lords Of The Rock) számból. A gitáros ugyanakkor elmondta: az album elképesztően erős lesz.

„A Worship Music nagyszerű lemez volt, és úgy gondolom, most egy még jobb lemez készül”, mondta Scott a The Sick Room podcastnek. „Most járunk nagyjából a felvételek felénél: Joey egész héten énekelt, most pedig a szólók rögzítése történik. Dolgozunk, ameddig készen nem leszünk, de nem tudom, mennyi idő ez még, egy vagy két hónap, de nem egyhuzamban, mert hamarosan turnéra indulunk az Államokban és Kanadában, és az igénybe vesz majd vagy hat hetet. Csak utána fejezzük be a munkát az albumon.”

Arra a kérdésre, hogy a Catch The Throne: The Mixtape válogatáson közzétett Soror Irrumator (Lords Of The Rock) mennyiben jellemzi az új lemez irányvonalát, Ian azt válaszolta: nem teljes mértékben. „Az csak a jéghegy csúcsa, viszont elég erősnek éreztük ahhoz, hogy kihozzuk, és ez legyen az első új nóta, amit hallanak tőlünk az emberek. De épp csak megkapargatja a felszínt.”

Az Anthrax a hónap végétől turnézik a tengerentúlon: fesztiválbulikat éppúgy adnak majd, mint önálló koncerteket, huszonnégy dátumon pedig a Volbeattel közösen lépnek majd színpadra. Az új album valamikor az év végén várható.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 zombee 2015-04-12 11:15
Nekem a WCFYA után a Worship Music enyhe csalódás volt, az első Anthrax lemez, amin úgy éreztem, töltelékszámok vannak. Ettől függetlenül várom az újat, ez a most kihozott szám jó irányt mutat, tetszik. Ha ez a legrosszabb szám, amit mostanában írtak, akkor lesz itt fülig vigyor. :)
Idézet
 
 
+4 #3 shmonsta 2015-04-11 21:07
Nem tudom, hogy hogyan lehetne még jobb az új album, de nekik valahogy elhiszem. Mindenki jól jár, ha kiadnak még egy fülig vigyorra késztető hibátlan lemezt :)
Idézet
 
 
+6 #2 Codename333 2015-04-11 15:48
Úgy legyen :D
Idézet
 
 
+5 #1 Tulus 2015-04-11 14:49
Oh yess, jó lesz ^^
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.