Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott Ian: az Anthraxben soha többé nem lesz tagcsere

Scott Ian szerint az Anthrax rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy a zenekarban ismét személyi kavarások kezdődnének az e szempontból igen vállalhatatlanra sikerült utóbbi nyolc-tíz év után: a gitáros úgy nyilatkozott, hogy a mostani leosztás a végső.

„Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a mostani lesz az Anthrax utolsó felállása egészen addig, amíg már nem lesz Anthrax”, mondta Scott a Georgia Straightnek. „Abszolút, a szívem mélyéből érzem ezt, és nem látom, miért kellene bármin is változtatnunk. A zenekar állati jól szól, nagyszerű lemezt csináltunk, és kreatív szempontból is állati izgatott vagyok a jövő miatt.”

Noha Joey Belladonna énekes tavaly többször is azt nyilatkozta, hogy társai a kavarások után nem örültek annyira a visszatérésének, Ian szerint most már végleg ő marad a banda frontembere. „Joeyban rejlik valami igazi mániákus energia a színpadon. Ha összehasonlítod a Big Four többi énekesével, ott van három frontember, akik a mikrofonhoz kötve énekelnek, Joey azonban belakja az egész színpadot. Igazi mániákus, és mindig úgy éreztem, hogy ebből a szempontból régen is alaposan seggberúgott minket – éppen erre volt szükségünk az áttöréshez…”

Az Anthrax nagy sikerű visszatérő lemeze, a tavalyi Worship Music valamikor a következő hónapokban ismét megjelenik egy speciális kiadásban, rajta a zenekar által nemrég rögzített feldolgozásokkal. Ezek az eddigi információk szerint a Rush Anthemje, a Black Sabbath Neon Knights-a, a Journey Keep On Runnin'-ja, az AC/DC T.N.T.-je és a Boston Smokin'-ja lesznek.

Scotték az év végén Európában turnéznak a Motörhead társaságában. Aki látni szeretné a párost, annak december 3-án Prágáig kell utaznia. Új Anthrax nagylemez valószínűleg nem várható 2013 vége előtt, de azt már most is látni, hogy a csapat jövő augusztusban ismét Európában játszik a fesztiválokon. A lengyelországi Polish Woodstockon, Wackenben és a Bloodstockon már biztosan ott lesznek.

 

Hozzászólások 

 
+6 #2 chino the hero 2012-09-22 16:55
Jövő augusztusban európai fesztiválkörút? Remélem, elhozzák őket a Szigetre. Vagy a FEZEN-re.
Idézet
 
 
+8 #1 GTJV82 2012-09-21 08:33
Ez így van rendjén. A Benante-Ian-Belladonna tengely verhetetlen!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.