Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Scott a For All Kingsről: „Anthraxes, csak még egy kis extra metallal”

0908anthraxKétségtelenül az Anthrax új, For All Kings című albuma 2016 egyik leginkább várt metal-megjelenése. Scott Ian most ismét mindenkit biztosított: nem kell csalódástól félni, a február 26-án érkező lemez nagyon erős lesz.

„Ez egyszerűen csak a legmetalosabb lemezünk már jó ideje”, mondta Scott Ian gitáros az Overdrive-nak. „Anthraxes, csak még egy kis extra metallal! Sokkal több thrashes meg súlyos téma került fel erre az anyagra, és sokkal inkább riffcentrikus is, már ha érted, mire gondolok. Progosabb! Na jó, csak viccelek, progos dolgok nincsenek rajta. Pontosan olyan, mint amit a rajongóink várnak tőlünk, és amit mi is el akartunk készíteni. Kibaszott súlyos lemez, és pontosan ez is volt vele a célunk.”

Már az is biztos, hogy az első klip nem az ismert Evil Twinhez készül majd. „Egyre inkább tetszik az ötlet, hogy a Bloody Eagle Wings című nótához forgassunk videót, ami kicsit ilyen epikusabb téma, és úgy érezzük, lehetne hozzá amolyan rövidfilmes jellegű klipet készíteni. De még csak egyeztetünk a dologról, szóval simán lehet, hogy nem jön össze. De ha már videókról beszélünk, manapság tényleg nem nagyon látok okot arra, hogy valaki klipeket készítsen. Már a ’80-as években is állandóan azt kérdezgettem, mi értelme van ennek, amikor még ment a Headbanger’s Ball az MTV-n, ma meg aztán tényleg sehol sem látni klipeket a YouTube-ot leszámítva. Pedig ezek sem ingyen készülnek el, pokoli sok pénzbe kerül elkészíteni őket, és akkor ehhez ugye még az is hozzájön, hogy az emberek ma már a lemezeket sem vásárolják meg…”

A 2011-es Worship Music folytatásának producere Jay Ruston volt, és ez lesz a banda első lemeze a Shadows Fallból ismert Jonathan Donais szólógitárossal. Az albumról egyelőre egy dalt ismerünk, a nemrég bemutatott Evil Twint, emellett két címet hoztak eddig nyilvánosságra, a The Battle Chose Ust és a You Gotta Believe-et – ezekhez társul a Scott által most bedobott Bloody Eagle Wings.

A zenekar november 7-ei bécsi koncertjéről itt olvashatsz, és már biztos, hogy ők is ott lesznek az osztrák fővárosban a június 3-5. között megrendezendő Rock In Viennán.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 Dead again 2015-12-22 09:26
Összeolvasta már valaki az új lemez címét az előző lemez címével? Worship music For all kings.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.