Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Plant: Page nem volt vevő a közös zenélésre

Robert Plant újabb árnyalattal gazdagította a „ki miatt nem alakul újjá a Led Zeppelin?” vitát: mint egy friss interjúban elárulta, pár éve ő kereste meg Jimmy Page-et egy kis közös zenélés ötletével, a gitáros azonban nem reagált érdemben a felvetésre.

„Sajnálom Jimmyt”, mondta az énekes az Uncut magazinnak Page legutóbbi nyilatkozatai kapcsán. „Pontosan tudja, hogy ha akarja, címlapokra kerülhet. Azt viszont nem értem, mit próbál most elérni. Szóval kicsit csalódott és összezavarodott vagyok most ezzel kapcsolatban.”

Robert elárulta: pár évvel ezelőtt felajánlotta Page-nek, hogy ismét dolgozzanak közösen, a gitáros azonban nem volt vevő az ötletre, miközben nagyon régóta azt hajtogatja a médiában, hogy kizárólag Plant a Led Zeppelin tényleges újjáalakulásának egyetlen kerékkötője. „Pár éve azt mondtam neki, ha vannak akusztikus anyagai, szóljon, megnézem őket. Amolyan távmunkára gondoltam volna, de aztán kifarolt a dologból. Egyébként meg úgysem tudnánk semmi méltót csinálni, mert egyszerűen túl nagy súllyal nehezednek ránk az elvárások.”

Plant új albuma Lullaby And… The Ceaseless Roar szeptember 9-én jelenik meg a Warnerhez tartozó Nonesuch kiadónál. A Led Zeppelin újrakiadásos sorozatában október 28-án a Led Zeppelin IV és a Houses Of The Holy kerül terítékre.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Bronson999 2014-08-10 02:53
Most akkor az énekes meghallgatások is kamuk voltak amik pár éve nagy port kavartak?? nem tudom kinek higgyek... meg dönteni se nagyon tudok, mivel a Celebration Day DVD-n eszméletlen teljesítményt nyújtottak de tudnák e egy egész turnén keresztül... de ha Black Sabbathnak ment...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.