Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pénteken jelenik meg Slash új albuma, hallgasd meg a My Antidote című dalt!

Living The Dream címmel, szeptember 21-én jelenik meg a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators harmadik albuma. A zenekar most a My Antidote című szerzeményt tette közzé a lemezről.

0619slash

Slash saját kiadója, a Snakepit Records, illetve a Roadrunner közös kiadásában jelenik meg pénteken a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators harmadik nagylemeze, a Living The Dream. A Michael „Elvis” Baskette producerrel készített lemezen Slash és Myles Kennedy énekes mellett a zenekar legutóbbi turnéin látott felállás, azaz Brent Fitz dobos, Todd Kerns basszer és Frank Sidoris gitáros játszik, és tizenkét számot rejt majd. „Nagyon izgatott vagyok a lemezre írt új dalok miatt, mert akad pár igazán erős téma, és nagyszerű, élő érzete van az egész anyagnak”, mondta még pár héttel ezelőtt a gitáros az anyagról. „Most már nyolc éve dolgozom Mylesszal, Brenttel és Todd-dal, eddig is nagyszerűen éreztük magunkat, és egyre jobbak lettünk zenekarként. Miután pedig Frank is csatlakozott hozzánk a World On Fire turnéin, úgy érzem, olyan nagyszerű előrelépés állt be kreatív téren, ami mindenképpen megmutatkozik majd ezen az új lemezen.”

slash_cA dallista az alábbi lesz:

01. The Call Of The Wild
02. Serve You Right
03. My Antidote
04. Mind Your Manners
05. Lost Inside The Girl
06. Read Between The Lines
07. Slow Grind
08. The One You Loved Is Gone
09. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard Of Broken Hearts

A csapat szeptemberben máris nekivág a turnézásnak Észak-Amerikában, és ahogy azt már sejteni lehetett, Slash párhuzamosan tolja majd saját csapata ügyeit a Guns N’ Rosesszal, hiszen utóbbiakkal novemberben Ázsiában játszik, 2019-re pedig egy újabb latin-amerikai túrát rebesgetnek. A Driving Rain és a Mind Your Manners már ismert, most a My Antidote is meghallgatható a pénteki lemezmegjelenés előtt.

 

Hozzászólások 

 
#2 rockart 2018-09-18 15:29
Amikor nem énekel olyan magasan, akkor még jó is a hangja, de amikor feljebb viszi, akkor engem is sokszor zavar. A zene meg sokkal jobban megfogott már elsőre, mint a 'Mind your manners', meg 'Driving rain' Persze, az igazsághoz hozzátartozik, hogy időközben már azokat is "jóra hallgattam". :-)
Idézet
 
 
#1 notreadam 2018-09-18 12:05
Megint itt az ultrafasza zene,jön Kennedy hangja és kiráz a hideg,egyszerűe n nem bírom befogadni a hangszínét,pedi g próbálkozom. Alter Bridge-nél ugyanez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.