Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Paul Bostaph: fény derül a rejtélyes sérülésre!

Végre kiderült, mi történt Paul Bostaph-fal, a Bay Area egyik legzseniálisabb dobosával, aki nem vehetett részt a Testament új lemezének munkálataiban: súlyosan megsérült a csuklója, és át kellett esnie egy operáción is.

„Van egy próbastúdióm, és még márciusban történt az eset", mondja Bostaph. „Épp befejeztem a gyakorlást, a dobcuccom körül pedig ott volt egy rakás egyéb felszerelés. Néha, mikor játszom, kicsit sötét a helyiség, ami azt leszámítva tök jó, hogy nem látod, mi körül mászkálsz. Valamin megcsúsztam, elestem, és pár órával később egy elég nagy daganat keletkezett a csuklómon. Nem voltam benne biztos, mi az, így elmentem vele terápiára. A daganat azonban íngyulladást okozott, ami egy ideig távol tartott a doboktól... Most jó három hete eltávolították a cisztát, és kiderült, hogy születési dologról van szó: az egyik feszítőizom összekapcsolódott a jobb kezem mutatóujjával, és egyfajta extra izmot képezett... Ezt szedték ki, és az íngyulladásom is elmúlt. Most a műtét utáni gyógyulási szakaszban vagyok, szóval amint lehet, visszatérek a dobok mögé." Bostaph elárulta: a gyógyulás azért is tart ilyen sokáig, mert eleinte egyáltalán nem akart kés alá feküdni, az általa ismert megműtött dobosok többsége ugyanis elveszítette képességeit.

Paul elismeri: furcsa érzés, hogy rendes tagként nem vehetett részt a készülő új Testament lemez munkálataiban, de a pótlást a lehető legjobbnak tartja. „Gene Hoglan egy isten. Az első dolog, ami eszembe jutott, amikor megtudtam, hogy ő üti fel a lemezt, az volt: jézusom, annak a srácnak a témáit kell megtanulnom? Gene igazi mérce a metal dobolásban – ő és Dave Lombardo a legnagyobbak számomra."

Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza a bandába Paul. A Testament őszi amerikai bulijain John Tempesta ül majd a cucc mögött.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.