Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Otthagyta az L.A. Gunst Phil Lewis

1202philNoha eddig arról volt szó, egyszerre játszik majd régi társával, Tracii Gunsszal, illetve a hivatalos L.A. Gunsszal, utóbbi csapatot végül mégis otthagyta Phil Lewis. Az énekes általános jelleggel fogalmaz a döntést indokló közleményében.

Otthagyta az L.A. Guns sorait Phil Lewis énekes, így egyben a csapat jövője is kérdésessé vált. „Nehéz szívvel, de arról kell tájékoztatnom benneteket, hogy 2017. január 1-től nem leszek a tagja ennek a felállásnak", tette közzé hivatalos közösségi felületein Phil. „Úgy érzem, elmentem a falig ebben a csapatban, és amennyiben nem koncentrálhatok magamra, illetve valami újra, aminek van jövője, stagnálni kezdek majd. Az elmúlt öt évben szenvedélyesen vártam, hogy elkészítsünk egy új lemezt. A Hollywood Forever ismét feltöltött, nagyon büszke voltam, hogy ebben a csapatban játszhatok, de azóta már nagyon hosszú idő telt el. Ebben a mostani fázisban még legalább némi méltósággal állhatok tovább."

Lewis mindenkinek köszönetet mond az elmúlt tizenöt évért, és leszögezi: természetesen nem hagy fel a zenéléssel. „Szilárd terveim vannak, és mindenre nyitott vagyok, akárhová visz is a végzetem a zenei utazásom során. Imádom a rock'n'rollt, ez a vallásom és a megváltásom is hosszú évtizedek óta, és továbbra is ott ég bennem a tűz, hogy folytassam. Jó ideig egyáltalán nem tervezek lassítani vagy visszavonulni, szóval senki se szomorkodjon. Kívánjatok nekem sok szerencsét!"

Mindez elég egyértelmű helyzetet teremt, hiszen Lewis hónapok óta ismét közösen dolgozik Tracii Gunsszal, az L.A. Guns régi felállásának gitárosával, aki ugyanakkor a 2000-es évek első fele óta nem játszott a csapat hivatalos leosztásában. A duó jövő év elején egy új albumot is megjelentet a Frontiersnél, bár egyelőre még nem tudni, milyen néven – idén L.A. Guns' Phil Lewis And Tracii Gunsként játszottak, a szimpla L.A. Guns név jogai pedig Steve Riley-nál, a most otthagyott felállás dobosánál vannak. Utóbbi formáció további tagjai Michael Grant gitáros és Kenny Kweens basszer, és Riley legutóbbi nyilatkozatai alapján egyáltalán nem tűnt úgy, hogy Lewis kettős elköteleződése gondokat okozott volna a bandában...

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 laci 2016-12-02 09:20
Jól fogynak a jegyek a Tracii-s bulikra....A nevet nehéz lesz a dobostól megszerezni.Mindenesetre mi ott leszünk!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.