Shock!

június 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Örökre vége a Rage Against The Machine-nek?

Noha 2012 második felében Tim Commerford basszer tett egy kijelentést, amelyből sokan arra következtettek, hogy akár új Rage Against The Machine lemez is készülhet a jövőben, jelenleg nagyon nem így állnak a dolgok. Brad Wilk dobos egy friss interjúja alapján inkább az tűnik valószínűnek, hogy a legendás Los Angeles-i rap metal csapat színpadra sem nagyon áll majd a jövőben.

„Nos, az utolsó koncertünket 2011-ben adtuk a Coliseumban, és ha az volt a legutolsó, hát megfelelő búcsúnak”, mondta Wilk a The Pulse Of Radiónak. „Őszintén szólva kicsit el kellett rendeznem a fejemben a dolgot, hogy a zenekarnak vége van, hogy tovább tudjak lépni az életemben, szóval nagyjából így áll a helyzet. A Coliseum nagyszerű búcsú.”

Tom Morello gitáros jelenleg Bruce Springsteen csapatának tagja, és egy metalos megközelítésű szólóalbum megjelentetésére készül idén, Wilket pedig a Black Sabbath tavalyi visszatérő albumán, a 13-en lehetett hallani, bár turnéra már nem indult a bandával. Commerford és Zack de la Rocha frontember a háttérbe húzódva éli világát.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.