Shock!

december 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Október 26-án a PeCsában lép fel az Accept

0417acceptIsmét Budapesten játszik ősszel az Accept. Wolf Hoffmannék júliusban jelentetik meg új nagylemezüket, a Blind Rage-et, és ennek turnéja keretében érkeznek megint a magyar fővárosba. A helyszín a PeCsa lesz.

Július 17-én jelenik meg a Mark Tornillo-féle Accept harmadik nagylemeze. A még két elődjénél, a Blood Of The Nationsnél és a Stalingradnál is hagyományőrzőbbnek ígért album a Blind Rage címet kapta. A zenekar ismét Andy Sneap produceri felügyelete mellett dolgozott a stúdióban, és természetesen roppant elégedettek az anyaggal. „Történt velünk valami, ami tudat alatt működik, és nagyon szenvedélyes”, mondja a címről Wolf Hoffmann gitáros. „Vad és félelmetes vak düh ez. A Daniel Goldworthy készítette borító ennek megfelelően egy fenevadat ábrázol, amely vak dühben gázol végig az egész bolygón. Akárhová megyük, akármikor kapcsolod be a tévét, mindenütt azt látod, amint ez a vak düh dolgozik, akár természeti katasztrófákról beszélünk, akár az emberek által teremtett őrületről.”

Ami magát a zenét illeti, Mark Tornillo énekes korábban azt mondta: nagyjából ugyanarról van szó, mint eddig, de kicsit még inkább a klasszikus érzés hatja át a dalokat. „Akadnak olyan témák, ahol amint meghallod a nyitóriffeket, azt mondod: nahát, ez akár a Balls To The Wallon vagy a Metal Hearton is szerepelhetett volna! Nagyon klasszikus megszólalású, klasszikusan acceptes hangzású lesz az anyag, de sok változatos elemmel. A súlyos, kétlábdobos számok mellett helyet kaptak kicsit eltérő dolgok is", fogalmazott a frontember.

Jó hír, hogy a Concerto jóvoltából a zenekar ezen a turnén is érinti Budapestet: a dátum október 26., a helyszín a Petőfi Csarnok. A Tornillo-féle felállás Club 202-ben, majd PeCsában rendezett eddigi két hazai bulija alapján bizton állíthatjuk: hibát követ el, aki kihagyja őket. További részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 War WithInn 2014-04-17 18:35
Nagy formában vannak, az utolsó 2 lemez méregerős lett! Kifejezetten bejön Tornillo magasabb hangfekvésű éneke. A régiek közül pedig a Restless... és az Objection... az etanol.
Idézet
 
 
+1 #1 bogar 2014-04-17 12:59
Én érdekes módon pár éve kattantam rájuk és tényleg nagyon nagy volt a PeCsás koncertjuk. Most is menni kell! :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.