Shock!

november 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nézd meg a Black Sabbathot a Helyszínelőkben!

0516sabbathMájus 15-én bemutatták az amerikai CBS televízióban a CSI sorozat szezonzáró epizódját, benne a Black Sabbath speciális fellépésével, amint az End Of The Beginning dalt játsszák a június 10-én megjelenő új nagylemezről, a 13-ről. A Sabbath cameója alább megtekinthető.

Május 15-én, szerdán debütált a CBS-en a Black Sabbath End Of The Beginning dala, amely a június 10-én megjelenő 13 lemezen kap majd helyet. A szám a CSI (Helyszínelők) sorozat aktuális évadfináléjában csendült fel, amelyben a D.B. Russellt alakító Ted Danson és a Conrad Ecklie-t játszó Marc Vann egy olyan gyilkosságsorozat elkövetőjét keresik, aki az Isteni színjátékban szereplő minták alapján végez áldozataival. A nyomozás során a két zsaru egy Black Sabbath koncertre is elvetődik, a zenekar itt játszotta az End Of The Beginninget.

„Amikor először hallottuk, hogy a Black Sabbath szívesen bemutatna egy dalt a CSI-ban a harmincöt év óta megjelenő első stúdiólemezéről, egyből roppant izgatottak lettünk", mondja a sajátos cameóról Don McGill, a sorozat gyártásvezetője. „Nagyon sokan közülünk régi rajongók, és miután láttuk, hogy a lemez címe 13, miközben éppen a CSI tizenharmadik évadának zárására készülünk, egyértelmű volt, hogy minden tökéletesen adja magát. Ennél jobban nem is lelkesedhettünk volna a dologért!"

A Magyarországon is népszerű CSI az elmúlt hét évben ötször bizonyult a világ legnépszerűbb tévésorozatának, az utóbbi három évben megszakítás nélkül szerezte meg az ezért járó International TV Audience Awardot. A teljes évadzáró epizód itt megtekinthető.

 

Hozzászólások 

 
+4 #1 dr. justice 2013-05-16 11:57
A Sabbath jó, a Helyszínelők jó, Ozzy beszédhangja érdekes, a hullámzás ( vagy integetés ) gáz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.