Shock!

szeptember 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Német bulival bővült a Big Four koncertnaptára

Újabb európai Big Four koncertet szerveztek le az eddig ismert angliai és francia Sonisphere fesztiválos fellépések mellé: a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax július 2-án Gelsenkirchenben, a Veltins Arenában játszik. Ez a rendezvény az eddigi európai akcióktól eltérően nem Sonisphere feszt, hanem a négy nagy önálló megmozdulása.

A hírt a Metallica hivatalos honlapján tették közzé, és a szűkszavú közlemény további Big Four bulikat ígér a nyárra, illetve további tájékoztatást a következő hetekre.

2011-re ezt leszámítva eddig három Big Four jelenést konfirmáltak hivatalosan, az április 23-ai rendezvényt a kaliforniai Indióban, illetve a július 8-ai knebworthi és a július 9-ei francia Sonisphere fesztiválokat. A Megadeth-re és a Slayerre emellett tavasszal még egy közös európai körút is vár European Carnage címmel, mely április 8-án éri el Budapestet. Egyelőre nem tudni, hogy ezen a turnén a jelenleg súlyos betegségből lábadozó Jeff Hanneman vagy az őt helyettesítő Exodus gitáros, Gary Holt játszik-e majd a Slayerben. A Metallica a három Sonisphere bulit leszámítva eddig egyetlen koncertet kötött le erre az évre, szeptemberben a brazíliai Rock In Rión játszanak, mielőtt még azonban sor kerülne a bulikra, májusban stúdióba vonulnak egy titokzatos új projekt kedvéért, amiről egyelőre nem árultak el bővebb részleteket. Az Anthrax javában dolgozik régóta esedékes következő stúdiólemezén.

Olvasd el, mit írtunk a Big Four DVD-ről, illetve a nagy négyes tavalyi csehországi közös fellépéséről!

 

Hozzászólások 

 
#2 Guest 2011-02-17 20:47
A fele jön!
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-02-17 20:01
Hozzánk a f..ért nem jönnek
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.