Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Titokzatos új projekt miatt vonul stúdióba a Metallica

Mint azt korábban Lars Ulrich már megpendítette, idén tavasszal valóban megint stúdióba vonul a Metallica, de úgy tűnik, nem új dalokról, hanem valami titokzatos egyéb projektről van szó, legalábbis Kirk Hammett gitáros ezt árulta el a Rolling Stone magazinnak. A csapat egyébként eltolta a munkát márciusról a nagyon várt kaliforniai Big Four buli utánra, májusra.

„Úgy terveztük, márciusban kezdjük a munkát, de végül eltoltuk májusig", nyilatkozta Kirk a lapnak. „Két hét alatt akarjuk felvenni az egészet. Nem nagyon akarom részletezni, mi is ez pontosan, de nem egy száz százalékos Metallica anyag... Maradjunk annyiban, hogy egy felvételi projekt. Anélkül, hogy túl mélyen belemennék, sokkal inkább egy felvételi projekt ez, mintsem egy komoly Metallica album. Akárhogy is, majd elválik, fel tudjuk-e venni két hét alatt vagy sem..."

„Jelenleg nagyon jó a rezgés a zenekaron belül", nyilatkozta Lars a dán Ekstra Bladetnek január legvégén. „A múltban mind torkig lettünk volna a Metallicával egy gigantikus világ körüli turnéról hazaérve, most azonban más a helyzet. Éppen ezért nem is várunk annyit a munka megkezdésével az új albumon. Azt hiszem, talán már márciusban vagy áprilisban belecsapunk a dolog kreatív részébe, és stúdióba vonulunk. Tényleg gyorsan vissza akarunk térni a Metallica dolgaihoz, mert annyira élvezzük a dolgot."

Találgatni persze lehet (videojáték-zene, filmzene, feldolgozások satöbbi), de sok értelme nincs, idővel úgyis kiderül, mit tervez a banda... A Metallica első idei fellépésére április 23-án kerül sor a kaliforniai Indióban a Slayer, a Megadeth és az Anthrax társaságában.

 

Hozzászólások 

 
#2 Guest 2011-02-13 00:10
Már páran azt írták,hogy biztos valami Load,Reload,St.Anger féle album lesz.Biztos,hogy nem,főleg,hogy az emberek a thrash-es számaikért járnak koncertekre,vag y habár kitudja lehet,hogy megint visszavesznek a tempoból,mert ők ezt is megtehetek.De lényeg,hogy jó legyen,mindegy milyen stílúsban.Metallica 4 evert!
Idézet
 
 
#1 Guest 2011-02-11 19:38
Biztos valmai 30 évesek vagyunk anyag lesz...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.