Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nemcsak az új Slayer egésze, hanem a következő album fele is teljesen elkészült

0328slayerNem egyedül az új Slayer-lemezt vette fel a zenekar, hanem hat további dalt is egy esetleges következőhöz – árulta el egy friss interjúban Kerry King. A gitáros számára furcsa volt Jeff Hanneman nélkül dolgozni, de mint mondta, a lehető legjobbat hozták ki a pocsék alaphelyzetből.

„Az emberek nem tudják, hogy az új lemez mellett hat további dalt is felvettünk már a következő albumhoz, szóval sokat dolgoztunk”, mondta King a That Metal Show-ban. Mint itt is leszögezte, Jeff Hanneman játéka fizikai értelemben véve nem hallható a lemezen, de a két éve elhunyt gitáros egyik dalát feltették rá. „Amikor Jeff megsérült, elkezdtem összehozni egy rakás ötletet, mert nem tudtam, hogy egyáltalán részt tud-e majd venni a munkában, illetve ha igen, milyen mértékben. Úgy gondoltam, minél többet írok, annál jobb. Aztán a vége az lett, hogy Jeff már egyáltalán nem tud dolgozni velünk… De egy dala, a Piano Wire azért itt lesz, ami még a World Painted Blood idején készült. Bostaph feldobolta a már rögzített nótát, Tom pedig újraénekelte. A következő albumhoz pedig – feltéve, hogy lesz következő – szintén van tőle még egy dalunk, de annak még nincs szövege.”

King szerint természetesen nem volt könnyű elkészíteni az első Hanneman nélküli Slayer-lemezt. „Számomra az volt a legkülönösebb, hogy nem volt jelen a munkálatoknál. Abban nem volt változás, hogy mindent én játszottam fel, de hogy nem volt ott az az ember, akivel együtt írtam ennyi éven át a lemezeket, az tényleg furcsán érintett. Most pedig javarészt ott találtuk magunkat kettesben Tommal…” Mindez persze nem azt jelenti, hogy a visszatért Paul Bostaphot statisztaszerepre kárhoztatták, Gary Holtnak azonban most nem jutott ennél több. „Paulnak megmutattam a dalaimat, de egy csomószor rábíztam mindent, mert remek ötletei vannak. Holt pedig hét-nyolc dalban szólózik. Személy szerint nem tudtam, hogyan fogadják a rajongók, ha Gary ezen a lemezen akármilyen szerepet vállal majd, így úgy döntöttem, kezdjük így. De összességében akármilyen szar helyzetben is voltunk, a lehető legjobbat hoztuk ki belőle. Gary majdnem öt éve játszik velünk, és mindenki ismeri, hiszen az Exodus ugyanolyan régi banda, mint a Slayer. Harminc éve ismerem én is, és Brian Johnson meg az AC/DC esetét leszámítva nem jut eszembe ennél jobb helyettesítés.”

A When The Stillness Comes című új Slayer-dal hétvégén, a Record Store Dayre jön ki. A banda Terry Date-tel rögzített friss albuma a Nuclear Blastnél jelenik meg valamikor az év második felében.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Sárvári Gábor 2015-04-13 16:56
Jelenjen már meg!!! Legalább ez a kislemez dal lassan kijön.
Idézet
 
 
+4 #1 ddrum77 2015-04-13 15:48
Slayer
ReSlayer
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.