Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Nem fogok kilépni”

1009nwMivel korábban már okozott náluk problémákat az ilyesmi, Floor Jansen és Tuomas Holopainen közösen igyekezett megnyugtatni a rajongókat egy friss interjúban: az énekesnő várandóssága nem jelenti azt, hogy távozna a zenekarból.

A következő bő egy évet bizonyosan inaktívan tölti a Nightwish, Floor Jansen énekesnő pedig jövő év első felére várja első gyermekét, így természetesen egyből beindultak a találgatások arról, hogy vajon a változások hosszabb távon ismét megbonthatják-e a banda egységét. Egy friss interjúban azonban Tuomas Holopainen billentyűs/zenekarvezető és maga Floor is azt mondta: szó sincs semmiféle problémáról köztük. „Minden abszolút fantasztikusan ment az utóbbi időszakban, tényleg”, szögezte le Tuomas a Mariskal TV-nek. „Egyetlen negatívum sem jut eszembe. Jukka Nevalainen persze mindenkinek hiányzik, de Kai Hahto kiváló helyettes. Azt pedig majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Floor pedig nem fog kilépni.” „Nem fogok”, erősítette meg az énekesnő is. „Senki se aggódjon, túlságosan is szeretem ehhez ezt az egészet. Még csak gondolkodni sem érdemes senkinek ilyesmiken. Minden remek, szóval folytatódjon is örökké!”

Floor a tavalyi Endless Forms Most Beautiful lemezen mutatkozott be a Nightwish soraiban. Az album hatalmas siker lett, a csapat iránti igény pedig nagyobb, mint valaha. Ennek szellemében semmi meglepő nincs benne, hogy a banda kicsit pihenni akar a kimerítő turné után, és abban sincs, hogy monstre DVD-vel állítanak emléket a mostani turnénak: a Vehicle Of Spirit november 4-én jelenik meg, és két teljes koncert felvételét tartalmazza majd, természetesen számos bónuszanyag mellett. Sőt, az is érthető, hogy Floor nemrég feloszlatta másik zenekarát, a ReVampet, mert a baba és a Nightwish mellett más nem fér be az idejébe.

A zenekar júniusi bécsi fesztiválkoncertjéről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#3 Tulus 2016-10-10 18:04
Szerintem ezerszer megbánná a kilépést.

Ugyan nem vagyok Nightwish fan (viszont szeretem Floor hangját), de azzal még én is egyet tudok érteni, hogy a Nightwish Floor eddigi legismertebb, legprofibb zenekara.

Kár lenne kilépnie, mondjuk az is biztos, hogy miután kilépett, már kapná is a lehetőséget egy másik, hasonlóan ismert zenekarban. De akkor meg mi értelme az egésznek?
Idézet
 
 
+4 #2 Horváth Attila 2016-10-10 10:24
Látszik, hogy Floor még nem anya. Fogalma sincs, miről beszél.
Idézet
 
 
+30 #1 Náci Bácsi 2016-10-09 10:15
"A faszt nem!" - Tuomas Holopainen
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.