Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nekilátott az új daloknak az Anthrax

0917anthraxMúlt hétvégén hivatalosan is megkezdte a munkát a következő lemez dalain az Anthrax legénysége. Az anyag megjelenése elvileg 2014-re várható, de a csapatot ismerve mi még erre egyelőre azért nem vennénk mérget. Az azonban biztos, hogy szólógitárosként Jonathan Donais szerepel majd rajta.

„Charlie és Frank ma átjönnek hozzám, hogy megkezdjük a dalszerzést a következő albumhoz”, írta szombaton a Twitteren Scott Ian gitáros. „Az a kevés dalvázlat, ami megvan, ördögien szól!” A zenekar vélhetően a legutóbbi Worship Music producerével, Jay Rustonnal dolgozik majd ismét a stúdióban, de ez egyelőre még elég messze van. A csapat új szólógitárosa viszont a jelek szerint hivatalosan is a Shadows Fallból érkezett Jonathan Donais, aki február óta játszik folyamatosan a New York-i thrasherekkel, ő zenélt a csapattal a július végi budapesti bulin is.

A banda legutóbbi fellépése szeptember 13-án volt a kaliforniai San Bernardinóban, az Iron Maiden aktuális koncertjét felhizlaló The Battle Of San Bernardino fesztiválon, ahol Bruce Dickinsonék és Scotték mellett a Megadeth, a Testament, az Overkill és a Sabaton játszott még.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+10 #1 Bandi 2013-09-17 15:00
Remélem nem kell évekig várni a következő magyar fellépésre
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.