Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyszabású élő DVD-vel folytatódik a Flying Colors története

0806fcdLive In Europe címmel jelentet meg élő DVD-t a Flying Colorstől a Mascot kiadó. Mike Portnoy, Dave LaRue, Neal Morse, Steve Morse és Casey McPherson új kiadványa számtalan különböző formátumban jelenik meg, anyagát pedig a hollandiai Tilburgban rögzítették tavaly szeptemberben.

A Flying Colors tavaly jelentette meg bemutatkozó nagylemezét, amelynek egyelőre nem tudni, lesz-e folytatása, de az már biztosnak tűnik, hogy a csapat élőben mindenképpen tervez némi mozgást a jövőben. Amíg ez megtörténik, a Mascot hivatalosan is megjelenteti Portnoyék tavaly szeptember 20-án rögzített tilburgi fellépésének anyagát: a DVD-n, Blu-rayen, dupla CD-n, tripla bakeliten és különböző digitális formátumokban egyaránt kiadandó koncertalbum rendezője és vágója Bernhard Baran volt, aki korábban többek között a Guns N’ Roses, a The Cure vagy a Porcupine Tree videóin is dolgozott már.

A teljes első album koncertváltozatát tartalmazó Live In Europe képi kiadásaira egy First Flight című, mintegy 45 perces dokumentumfilm is felkerül a csapatról exkluzív interjúkkal, backstage-jelenetekkel és egyéb érdekességekkel, így például pár dallal a Flying Colors Los Angeles-i, hamburgi és londoni fellépéséről is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.