Shock!

február 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Nagyszabású élő DVD-vel folytatódik a Flying Colors története

0806fcdLive In Europe címmel jelentet meg élő DVD-t a Flying Colorstől a Mascot kiadó. Mike Portnoy, Dave LaRue, Neal Morse, Steve Morse és Casey McPherson új kiadványa számtalan különböző formátumban jelenik meg, anyagát pedig a hollandiai Tilburgban rögzítették tavaly szeptemberben.

A Flying Colors tavaly jelentette meg bemutatkozó nagylemezét, amelynek egyelőre nem tudni, lesz-e folytatása, de az már biztosnak tűnik, hogy a csapat élőben mindenképpen tervez némi mozgást a jövőben. Amíg ez megtörténik, a Mascot hivatalosan is megjelenteti Portnoyék tavaly szeptember 20-án rögzített tilburgi fellépésének anyagát: a DVD-n, Blu-rayen, dupla CD-n, tripla bakeliten és különböző digitális formátumokban egyaránt kiadandó koncertalbum rendezője és vágója Bernhard Baran volt, aki korábban többek között a Guns N’ Roses, a The Cure vagy a Porcupine Tree videóin is dolgozott már.

A teljes első album koncertváltozatát tartalmazó Live In Europe képi kiadásaira egy First Flight című, mintegy 45 perces dokumentumfilm is felkerül a csapatról exkluzív interjúkkal, backstage-jelenetekkel és egyéb érdekességekkel, így például pár dallal a Flying Colors Los Angeles-i, hamburgi és londoni fellépéséről is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.