Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mustaine szerint a Megadeth-tábor örülne, ha tudná, mit csinálnak éppen

0114daveDave Mustaine eddig egyetlen árva szóval sem kommentálta a két főemberre fogyatkozott Megadeth aktuális ügyeit, most azonban közzétett egy friss, hangulatfokozó jellegű tweetet, amely szerint a zenekarnál nagy dolgok vannak készülőben.

„Bárcsak a Megadeth-rajongók is tudhatnák, mi zajlik jelenleg… Nagyon boldogok lennétek!”, írta Mustaine a Twitteren, és ezzel alighanem még jobban felerősödik majd a legnépszerűbb felállást visszasíró, Marty Friedman és Nick Menza visszatérésében reménykedő kórus. Mindez persze semmit sem jelent, bár azt alighanem a vöröshajú is pontosan tudja, hogy a Megadeth-tábor akkor lenne a legboldogabb, ha az említett két zenész térne vissza a november végén távozott Shawn Drover és Chris Broderick helyére. Menza ezt egyébként nem is zárja ki, Marty Friedman azonban egyelőre nem szólalt meg az ügyben, és azzal is mindenki tisztában van, hogy a kettő közül nem az 1998 óta igazából nem sok értelmeset csinált dobosé a nehezebb dilemma, hanem az övé…

A csapatnak egyébként dobosa már biztosan van, hiszen Mustaine fia, a csapat menedzsmentjénél dolgozó Justis még december 12-én kiposztolt egy rövid telefonos videót, amin David Ellefson látható egy beazonosíthatatlan ütőssel – utóbbi ugyanúgy lehet Menza, mint a szintén rebesgetett Dave Lombardo, netán valaki más. Több – hivatalosnak semmiképpen sem nevezhető – netes forrás szerint például a session-vonalról ismert Tony Laureano (Acheron, Nile, Dimmu Borgir satöbbi) lehet a zenekar választottja, viszont Tony érdemeit nem kisebbítve is nagy kérdés, hogy ha ez az ábra, akkor attól miért lenne Dave szerint olyannyira boldog mindenki…

 

Hozzászólások 

 
+11 #4 valarmorgulisz 2014-12-25 14:33
Az Endgame rohadt jó lemez, ahogy a United is szerethető volt.
A 13-t én mindig is csak EP-ként kezeltem, mivel a dalok fele már hallható volt itt-ott-amott. A Super Collider egy bátor, kísérletezősebb lemez volt. Igazából 3 dalon kívül a többit nagyon megszerettem. Nem volt azzal semmi baj, jó lemez volt, csak nem annyira jellegzetesen Dethes.

Most van benne megint annyi düh meg keserűség, hogy szerintem fasza erős lemez lesz. Én egy Count/United kettőst várnék.
Idézet
 
 
+6 #3 Sárvári Gábor 2014-12-25 14:23
Én személy szerint egy Endgame szintű albumnak örülnék a legjobban.
Idézet
 
 
#2 MV 2014-12-24 15:48
Az utolsót leszámítva nem volt gond azokkal a lemezekkel....
Idézet
 
 
+16 #1 P.R. 2014-12-24 11:47
A Megadeth tábor egy rendes lemeznek örülne a legjobban...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.