Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Menza visszatérne a két Dave mellé

0128nick Nick Menza a jelek szerint megunta, hogy az elmúlt napokban akármit is csinál, mindenki csak a Megadeth kapcsán képes vele kommunikálni, így a Facebookon közzétette: a maga részéről nem zárja ki, hogy visszatérjen a Megadeth soraiba, ha azt Dave Mustaine is úgy akarja. A másik Dave eközben ismét megerősítette: a zenekar megy tovább, és jövőre új lemezt jelentetnek meg.

Chris Broderick és Shawn Drover távozása után a Megadeth-táborban felmerülő egyes számú kérdés természetesen nem is lehet más, mint az, hogy van-e esély a banda legsikeresebb felállásának újonnani aktivizálódására Marty Friedmannel és Nick Menzával. „Ahogy azt már a múltban is megmondtam, nem zárom ki, hogy ismét csatlakozzak a Megadeth soraihoz, és nagyon jó lenne, ha jönne egy ilyen lehetőség”, igyekezett rövidre zárni vasárnap a Facebookon Nick. „Akármire nyitott vagyok, ami csak számításba jöhet. Ez Dave-en múlik. Most arra koncentrálok, hogy dalokat írjak és demózzak Chris Polanddel és James LoMenzóval.”

Eközben David Ellefson a The Classic Metal Showban újfent megerősítette: a zenekar nemcsak megy tovább, de nem változott az a terv sem, amelynek értelmében 2015-ben új lemezt jelentetnek meg. „Nagyon-nagyon keményen dolgoztunk az utóbbi majdnem öt évben”, mondta a Megadeth basszusgitárosa. „Amint visszatértem a zenekarba, egyből elkezdtünk próbálni a Rust In Peace húszéves jubileumi turnéjára, és egyszer sem néztünk vissza: gyakorlatilag non-stop dolgoztunk az utolsó néhány hónapot leszámítva. Amikor pedig tagcserék és hasonlók történnek, mindig át kell értékelned a dolgokat. Beütemeztük, hogy az év első szakasza után elkészítünk egy új lemezt, amit kicsit később, de még 2015 folyamán meg akarunk jelentetni, utána pedig jöhet a turné. Szóval ironikus módon, amennyiben változásoknak kell történniük, mindenképpen jobb, ha ezek nem akkor érnek, amikor éppen úton vagy, egy turné kellős közepén. Szóval szerencsések vagyunk. Az évek során előfordult már velünk, hogy egy adott tag a turné során nyögte be, hogy ennyi volt, és az ilyesmi nagyon nehéz helyzetbe tud hozni egy zenekart. Szóval az időzítést tekintve kicsit szinte luxusnak is tűnik, hogy mindez most történt velünk.”

David megismételte: a zenekar nem oszlik fel. „Szerintem a Megadethnek sosem lesz vége, mindig itt lesz. És erre már évekkel ezelőtt rájöttem. Gyakorlatilag mindent túléltünk, ami csak megtörtént velünk, és túlnőtt rajtunk a zenekar: akármelyikünknél, mind a négyünknél nagyobb.”

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 tama1975 2014-12-09 10:26
Sorry az előbbiekért, természetesen én is kíváncsi lennék a klasszik felállásra, de attól tartok hogy az már max csak egy nosztalgia összejövetel lenne és bízom benne, hogy a két Daveben ennél azért több maradt még
Idézet
 
 
+4 #1 tama1975 2014-12-09 10:05
Ja, mekkora lenne már ha visszatérne Menza meg Friedman aztán a következő turnén lenyomnák a Risket az elejétől a végéig;) Épp most 15 éves a lemez! Igen, tudom hogy ott már Jimmy DeGrasso dobolt, de akkor is;) Mondjuk ha az a projekt, hogy összeférhetetle n munkavállalókat keressünk egy összeférhetetle n főnök mellé, akkor azért Lombardoval sokkal kiváncsibb lennék, mit alkotnának. Gary Holt pedig jöhetne ide is felnyomni a szólókat, és ezzel újabb lépést tehetne hogy kipipálja a Big Fourt
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.