Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Mindenképpen megjelenik Vinnie Paul és a Hellyeah utolsó albuma

Meg fog jelenni a Hellyeah utolsó albuma, Vinnie Paul ugyanis még halála előtt befejezte a dobtémák rögzítését. Utána azonban – mint sejthető volt – leáll a zenekar.

0605hellyeah2

Kyle Sanders egy friss rádióinterjúban elmondta: mindenképpen megjelenik a Hellyeah új nagylemeze, a 2016-os Unden!able folytatása, amelyen a zenekar az utóbbi időben dolgozott, de Vinnie Paul egy héttel ezelőtti halála miatt az elmúlt napokban nem volt információ azt illetően, mi lesz a sorsa. „Vinnie nem sokkal a halála előtt befejezte a dobtémák felvételeit”, mondta a basszusgitáros a SiriusXM-nek. „Nagyszabású munkálatok kellős közepén járunk. Ez lesz az utolsó, amit a közönség hall majd tőlünk. Jelenleg is stúdiózunk, dolgozunk a lemezen, hiszen Vinnie-t ez éltette. Szörnyű, ami történt. De nagyon boldog vagyok, hogy a zenét még sikerült rögzítenünk. Most az énefelvételek folynak, szóval nagyjából olyan 75 százalékosan vagyunk készen az albummal.”

A zenekar már a turnét tervezte őszre. „Épp a menetrendet egyeztettük Vinnie-vel, pont a múlt héten tekintettük át a terveket, mindazt, ami szeptembertől vár ránk. Miután rögzítettük az útitervet, mindig azokat a koncerthelyszíneket néztük meg, ahol nagy sütögetéseket lehetett tartani. Már konkrétan a menüket tervezgettük, ami majdnem ugyanolyan izgalmas, mint a koncertek megtervezése. Vinnie imádta ezt. Soha senkinek nem engedte, hogy akár egy centtel is beszálljon a kajaköltségekbe: azt mondta, megveszi ő a hozzávalókat, és majd együtt örülünk neki. Minden zenekari tagot, stábtagot és minden biztonsági embert mindig meghívott ezekre a nagy közös főzésekre.”

Vinnie-t egy szívroham vitte el, halálának pontos okait még vizsgálják, Sanders szerint azonban aligha köthető a tragédia valami konkrét történéshez. „Vinnie nem volt drogos arc, és depressziós sem, annak ellenére, mennyi szarságon ment keresztül. A halála teljesen értelmetlen: lefeküdt aludni, és többé nem ébredt fel… A zenekar pedig tényleg családként működött. Miután elveszítette a testvérét, és csak az édesapja maradt, mi voltunk a családja. Rettentően sajnálom az apját, akinek most át kell élnie ezt az egészet. Nem szabadna megtörténnie, hogy egy szülő túlélje a gyermekeit… Nagyon sok erőt kívánok neki.”

Vinnie Paulról szóló személyes megemlékezésünket itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+15 #1 notreadam 2018-06-29 20:49
Anyám!!!Volt egy ismerősöm aki 3 éven belül eltemette a feleségét,aki rákban halt meg,a 2 fiát akik mindketten autóbalesetben haltak meg...ilyenkor eszembe jut hogy mi a fasz problémám is van nekem? R.I.P. Vinnie,a faternak meg erőt!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.