Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Chris Poland is belépett Menza és LoMenzo közös zenekarába

1002chrisMint arról már mi is beszámoltunk korábban, közös projektben egyesítette erőit Nick Menza, a Megadeth volt dobosa és James LoMenzo, aki egykoron szintén játszott a zenekarban. A duóhoz most egy harmadik ’deth-veterán is csatlakozott Chris Poland személyében.

Jövő héten kezdi meg a munkát kibővített létszámában az a továbbra is név nélküli projekt, amelyet két volt Megadeth-tag alapított néhány hónappal ezelőtt. Nick Menza dobos a ’80-as évek legvégétől 1998-ig, James LoMenzo basszer pedig a 2000-es években volt tag a csapatban, és június végén próbált először. Ekkor a horvát thrasher Sufosiából ismert Davor Garasic énekes/gitárossal többek között rögzítették a Metallica Motorbreathjét is, ez alább meghallgatható. Emellett Megadeth- és Led Zeppelin-témákat is játszogattak.

A projekt most újabb volt Megadeth-taggal bővül Chris Poland személyében, aki a zenekar alapfelállásának egyik oszlopa volt, játéka a Killing Is My Business... And Business Is Good!, illetve a Peace Sells… But Who’s Buying? lemezeken hallható, illetve Dave Mustaine némi vendégszereplés erejéig a 2004-es The System Has Failedre is visszarángatta. Polandnek Menza közlése szerint hat teljesen kész dala van, amit a trió rendelkezésére bocsát majd. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy negyediknek beveszik-e mondjuk Jeff Youngot vagy Al Pitrellit is, de ezek után nem lepődnénk meg rajta…

A Megadeth húsz évvel ezelőtt megjelent, klasszikus Youthanasia lemezéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 Metal 2014-11-02 10:57
Mustaine elkuldte oket = Prohibideth :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.