Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megtalálhatta új énekesét a Stone Temple Pilots

Elvileg megtalálta új énekesét a Stone Temple Pilots, bár az illető személyéről egyelőre nem számolt be a csapat. Ha azonban minden a terveknek megfelelően halad, a következő pár hétben kiderülhet, pontosan kivel is próbálnak...

1003stp

„Dolgozunk valakivel és zenéket írunk, de nevet egyelőre nem akarok mondani", mondta Robert DeLeo basszer a Rolling Stone-nak, amikor arról kérdezték, van-e bármiféle előrelépés a Stone Temple Pilots ügyeiben. Mint tudott, a zenekar legutóbb tavaly tavasszal állt színpadon utoljára egy speciális kaliforniai fellépés erejéig, és egyik korábbi énekesük sincs már életben: Scott Weiland 2015 decemberében, Chester Bennington idén júliusban hunyt el.

Az esetleges új énekes személyét illetően jó ideje repkednek a találgatások az amerikai rocksajtóban: az ottani X-Faktor egyik korábbi résztvevőjével, Jeff Gutt-tal éppúgy hírbe hozták őket, mint egy John Borja nevezetű, filippínó származású előadóval. Állítólag mindketten próbáltak is a csapattal, de nem tudni, hogy DeLeo most kettejük közül valakiről, vagy esetleg egy harmadik szerencsésről beszélt, és ő maga sem kívánt további nyomokat adni az interjúban. „Nem tudom, hogy ismert vagy ismeretlen, én nem annak alapján tekintek rá, hogy most ismert-e vagy sem. De zenéket írunk, és remélhetőleg gyorsan befejezünk egy lemezt, ami aztán utána hamar ki is jöhet."

A napokban huszonöt éve megjelent Core debüt díszkiadása szeptember 29-én került a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Venomádi 2017-10-04 14:19
Elnézve az előző lemezt, meg hogy nincs már Weiland, nagyjából esélytelennek néz ki papíron. Persze onnan szép a győzelem, és drukkolok.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.