Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megpróbálják újraszervezni az elmaradó szombati Skindred-koncertet

0822skindredMint arról tegnap már beszámoltunk, elég komoly változások álltak be az európai turnémenetrendekben a párizsi terrorakciók nyomán, és ez a Five Finger Death Punch programját is érintette. A magyar szervező most hivatalosan is bejelentette, hogy a szombati budapesti Skindred-buli elmarad, mivel Benji Webbe-ék aznap Londonban játszanak Zoliék előtt.

„Az imént értesültünk róla, hogy a Skindred lemondta a november 28-i (szombati) budapesti fellépését”, áll az Akvárium Klub közleményében. „Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad a koncert, részünkről a 2015-ös koncertszezon egyik legjobban várt rockzenei programja volt a most szombati buli. Természetesen a Skindred nélkül nem szervezzük meg a szombati programot. Dolgozunk rajta, hogy a most szombaton elmaradó koncertet egy új dátumon tudjuk megszervezni. Amíg a tárgyalás le nem zárul a zenekar menedzsmentjével, a már megvásárolt jeggyel rendelkező rajongóktól egy kis türelmet szeretnénk kérni. Reméljük, hamarosan egy új koncertdátummal jelentkezhetünk, de ha ez nem jön össze leírjuk részletesen nektek, hogy koncertjegyetek árát milyen módon kaphatjátok vissza. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket a Skindred nevében is.”

A zenekar bejelentése az alábbi: „Meghívást kaptunk, hogy a Five Finger Death Punch előzenekaraként játsszunk a Wembley Arénában ezen a szombaton, november 28-án, mivel előre nem látható okok miatt barátaink, a Papa Roach kénytelen megszakítani turnéját és hazatérni. Ennek eredményeként sajnos el kell halasztanunk fellépéseinket a cseh Dead End Fesztiválon és a budapesti Akvárium Klubban. Elnézést kérünk mindenkitől, akinek csalódást okozunk a programváltozással, igyekszünk hamarosan jóvátenni. - Benji, Dan, Mike, Arya, Dan – Skindred.”

A banda új albuma Volume címmel jelent meg pár hete.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.