Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Waldemar Sorychta új csapatának első EP-je

Megjelent a Mandrah első EP-je, amelyről most egy újabb dalt lehet meghallgatni. A név mögött Waldemar Sorychta, a Grip Inc. volt gitárosa áll.

0510mandrah

Aktivizálta magát az utóbbi év folyamán saját projektekkel nem igazán jelentkező Waldemar Sorychta: eredeti csapatát, a Despairt is feltámasztotta, tavasszal pedig egy új formációt is létrehozott Mandrah néven. Utóbbiban Cornelia Schmitt énekesnő (The Heroines) és Vic Chains dobos (The Spook, The Dead Kings) szegődtek társául, a basszustémákért pedig Marius Ickert felelt. Zeneileg az elejétől fogva riffelős, sok szempontból a Grip Inc. vonalán mozgó metalt ígértek – csak éppen gyökeresen eltérő, néhol Amy Winehouse-t idéző énekhanggal.

A csapat első minialbuma The Other Side címmel jött ki november 23-án, a RecordJet gondozásában, rajta öt dallal: ezek a már ismert The Wedding és a nemrég bemutatott Black Light mellett a The Other Side, a Trailer From Hell és a Know My Name.

 

Hozzászólások 

 
#1 bjorn 2018-11-27 16:32
Bírom Waldemar cuccait, az Enemy Of The Sun is tök okés volt, de ez az ének ezt a zenét tönkreteszi. Tök amtőr a csaj hangja, és idegesítő is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.