Shock!

július 16.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Megint lecserélte Brian Allent a Vicious Rumors

Nick Courtney lett a Vicious Rumors új énekese. Az új frontember egy különleges jubileumi turnén debütál majd a veterán San Franciscó-i power metalosoknál.

0709vr

Kissé nehezen követjük, mi megy az utóbbi években énekfronton a Vicious Rumors soraiban, a zenekar ugyanis ismét, immáron másodszorra is megvált Brian Allentől. Mint emlékezetes, utóbbi 2014 elején meglehetősen csúnya körülmények között távozott a bandából, ám Geoff Thorpe-ék nem fűztek különösebb magyarázatokat visszatéréséhez, illetve a legutóbbi Concussion Protocol lemezt feléneklő Nick Holleman lecserélését.

Alapos indoklás most sincs: mindössze annyit tudni, hogy Allen bizonyos időegyeztetési és a zenekar irányát illető problémák miatt ismét elment, és ő maga ajánlotta a többiek figyelmébe 30 éves utódját, Nick Courtney-t. Utóbbiról annyit tudni, hogy annak idején valamelyik American Idolban is feltűnt, amint Judas Priestet és Iron Maident énekelt a meghallgatásokon. Az azonban már bizonyos, hogy ő énekel majd a csapatban az augusztus végén startoló, speciális Digital Dictator emlékturnén, amelyen elejétől végéig eljátsszák majd a harminc évvel ezelőtt megjelent US power alapvetést. Jövő tavasszal európai bulik is várhatók hasonló műsorral, egy áprilisi német fesztiválfellépés már biztos.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.