Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Meghatározatlan időre távozni kényszerül a Napalm Deathből Mitch Harris

1220mitchEgyik oszlopa nélkül kénytelen ráfordulni 2015-re a brit Napalm Death legénysége. Mitch Harris gitárosnak egy közelebbről meg nem határozott családi betegség miatt kell ideiglenesen távoznia a fedélzetről.

„Egy családban történt megbetegedés miatt Mitch Harris sajnos nem játszhat velünk a közeljövőben”, áll a Napalm Death közleményében. „Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem állandó változás, noha bizonytalanok vagyunk azt illetően, hogy a körülményekre való tekintettel mikor tud Mitch visszatérni. Természetesen megértjük a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki. Közben olyan gitárosokkal játszunk majd, akikről tudjuk, hogy képesek helyt állni a posztján. Köszönjük, hogy ti is megértitek ezt.”

Harris, aki Menace néven, Impact Velocity címmel egy roppant izgalmas extrém metal-lemezt hozott ki idén, természetesen még játszott a Napalm Death januárban érkező új albumán, az Apex Predator – Easy Meaten. A csapat a lemez megjelenésével párhuzamosan kezdi meg a turnézást az Egyesült Államokban a Voivod társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.