Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghatározatlan időre távozni kényszerül a Napalm Deathből Mitch Harris

1220mitchEgyik oszlopa nélkül kénytelen ráfordulni 2015-re a brit Napalm Death legénysége. Mitch Harris gitárosnak egy közelebbről meg nem határozott családi betegség miatt kell ideiglenesen távoznia a fedélzetről.

„Egy családban történt megbetegedés miatt Mitch Harris sajnos nem játszhat velünk a közeljövőben”, áll a Napalm Death közleményében. „Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem állandó változás, noha bizonytalanok vagyunk azt illetően, hogy a körülményekre való tekintettel mikor tud Mitch visszatérni. Természetesen megértjük a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki. Közben olyan gitárosokkal játszunk majd, akikről tudjuk, hogy képesek helyt állni a posztján. Köszönjük, hogy ti is megértitek ezt.”

Harris, aki Menace néven, Impact Velocity címmel egy roppant izgalmas extrém metal-lemezt hozott ki idén, természetesen még játszott a Napalm Death januárban érkező új albumán, az Apex Predator – Easy Meaten. A csapat a lemez megjelenésével párhuzamosan kezdi meg a turnézást az Egyesült Államokban a Voivod társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.