Shock!

október 25.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Meghatározatlan időre távozni kényszerül a Napalm Deathből Mitch Harris

1220mitchEgyik oszlopa nélkül kénytelen ráfordulni 2015-re a brit Napalm Death legénysége. Mitch Harris gitárosnak egy közelebbről meg nem határozott családi betegség miatt kell ideiglenesen távoznia a fedélzetről.

„Egy családban történt megbetegedés miatt Mitch Harris sajnos nem játszhat velünk a közeljövőben”, áll a Napalm Death közleményében. „Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez nem állandó változás, noha bizonytalanok vagyunk azt illetően, hogy a körülményekre való tekintettel mikor tud Mitch visszatérni. Természetesen megértjük a döntését, és a legjobbakat kívánjuk neki. Közben olyan gitárosokkal játszunk majd, akikről tudjuk, hogy képesek helyt állni a posztján. Köszönjük, hogy ti is megértitek ezt.”

Harris, aki Menace néven, Impact Velocity címmel egy roppant izgalmas extrém metal-lemezt hozott ki idén, természetesen még játszott a Napalm Death januárban érkező új albumán, az Apex Predator – Easy Meaten. A csapat a lemez megjelenésével párhuzamosan kezdi meg a turnézást az Egyesült Államokban a Voivod társaságában.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.