Shock!

július 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Január végén jelenik meg az új Napalm Death

1031ndApex Predator – Easy Meat címmel január 26-án jelenik meg a Century Mediánál a brit Napalm Death új albuma. Shane Emburyék korábban kísérletezősebb lemezt ígértek az előző néhánynál.

„Amikor azt mondjuk, hogy már lassan egy éve dolgozunk a felvételeken, az emberek azt gondolhatják, hogy grindcore-osoktól ez egy kissé túlzás”, mondta a munkálatokról nemrég Mark Greenway, azaz Barney, a csapat hörgőse. „A teljes sztori viszont az, hogy részletekben dolgozunk, és arra törekszünk, hogy különböző típusú szónikus támadásokat vegyünk fel. Létezik bizonyos körökben egy olyan vélekedés, amely szerint csak a különösen zajos dolgaink érnek igazán sokat, de mi ezt másképp gondoljuk, így lesz néhány stíluskanyar az albumon. Ezek egy része persze szerencsés véletlenből fakadt. Általánosságban nézve pedig nyersebb, talán egy kicsit lazább, de természetesen mindig sűrű, kellemetlen és remélhetőleg fel is tölti a hallgatót. Az biztos, hogy nem lettünk polírozottabbak! Itt szerepel majd a karrierünk néhány leggyorsabb és legkattantabb felvétele, a másik oldalon pedig lesznek rajta dolgok a legkülönösebb, legnyomasztóbb és legkalandozósabb no-wave típusú cuccaink közül is.”

A Napalm Death producere ismét Russ Russell volt, aki nagyban támogatja a banda kísérletezését a stúdiótechnika terén. Az Apex Predator – Easy Meatre olyan dalok kerülnek majd fel, mint a Copulating Snakes, a What Is Past Is Prologue, a Stunt Your Growth vagy a Dear Slum Landlord, amelynek egy koncertfelvétele alább meg is tekinthető.

A Napalm Death legutóbbi lemeze Utilitarian címmel jött ki 2012-ben.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.