Shock!

május 18.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megadeth: itt az új klip, Amerikában a régi ellenlábassal indulnak turnéra

Animációs klipet forgatott a The Threat Is Real dalhoz a Megadeth. A szám a január második felében érkező Dystopia nagylemezen szerepel majd, amelyet a tengerentúlon a zenekar a Suicidal Tendencies és a Children Of Bodom társaságában mutat majd be.

0929md

Január 22-én, Dystopia címmel jelenik meg a Megadeth új, tizenötödik nagylemeze, amelyet a zenekar ismét új felállásban, Kiko Loureiro szólógitárossal és Chris Adler dobossal készített el. Az album producere Dave Mustaine mellett Toby Wright volt, a keverést Josh Wilbur végezte, és a banda ismét súlyosabb irányba kanyarodott rajta, mint amit legutóbb, a sok vitát kiváltott Super Collideren követtek. „Szerintem sokan örülnek majd, mert a zene megint elég agresszív", mondta korábban Mustaine az új albumról a Guitar Worldnek. „Olyan ötleteket gyűjtöttem össze, amik az elmúlt sok évben születtek, és ott álltak kazettákon, mikrokazettákon, néha még floppykon. Mindet felnyomtam egy merevlemezre, és ott álltam több mint kétszáz dalötlettel meg gitártémával. Ami elég elsöprő mennyiség. Ezt csökkentettük le tizenhárom dalra. Nincs semmi olyan az albumon, ami túlságosan is eltérne a normálistól. Szerintem az lesz a leginkább fülbeötlő, hogy milyen hatással volt a játékomra, amikor tavaly felléptem a San Diegó-i Szimfonikusokkal. Bizonyos dalok hallatán meg lehet mondani, hogy hatással volt rám, amikor Vivaldit, Bachot és hasonlókat tanultam. De olyasmi nincs itt, mint a Super Collideren a Blackest Crow volt, és szövegileg sem a Risk témái a meghatározóak, mint amikor az extasyról, a munkaközvetítő előtt álló sorról meg ilyesmikről énekeltem. Ezek a nóták tényleg nagyon sötétek. De hogy szerepel-e közöttük bármi váratlan? Ez attól függ, mit vársz. És akárhogy is nézzük: kiszámíthatóan kiszámíthatatlannak lenni még mindig azt jelenti, hogy kiszámítható vagy."

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

1002megacover01. Death From Within
02. Fatal Illusion
03. Conquer... Or Die!
04. Lying In State
05. Me Hate You
06. The Emperor's New Clothes
07. Dystopia
08. Bullet To The Brain
09. Last Dying Wish
10. Post American World
11. Look Who's Talking
12. The Threat Is Real
13. Poisonous Shadows
14. Melt The Ice Away (Budgie-feldolgozás)
15. Foreign Policy (Fear-feldolgozás)

A zenekar észak-amerikai turnéja februárban indul a Suicidal Tendencies, a Children Of Bodom és a Havok társaságában – mindez azért pikáns, mert Dave Mustaine és Mike Muir viszonya köztudottan minden volt régebben, csak felhőtlen nem. A körutat összehangolják a Lamb Of God és az Anthrax körútjával, amely januárban startol, és február közepéig tart, vagyis a Megában végig Chris Adler játszik majd a tengerentúlon. Európába a fesztiválszezonban érkeznek majd, a doningtoni Download és a clissoni Hellfest már biztos állomás a turnén.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 Jézus 2015-12-12 23:24
Reméltem, hogy nem egy börtönlázadásos klip lesz!
Fasza!
Idézet
 
 
+5 #1 Sárvári Gábor 2015-12-12 18:43
Ez a klip menő!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.