Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén új Nine Inch Nails album kerülhet a boltokba

0530reznorA Columbiához szerződött az ismét aktív Nine Inch Nails, ami nem igazán meglepő, mivel Trent Reznor másik most futó projektje, a How To Destroy Angels is a Sony birodalomhoz tartozó istállónál dolgozik. Az újjáalakulás kapcsán tett nyilatkozatok eleinte még arról szóltak, hogy a csapat egyelőre kizárólag a turnézásra koncentrál, de most már egyértelmű: új lemezt is készítenek, méghozzá 2013-ban.

„Egyáltalán nem voltam őszinte azt illetően, mivel foglalkoztam az utóbbi időben", áll Reznor friss nyilatkozatában. „Az elmúlt egy évben titokban éjjel-nappal Atticus Ross-szal és Alan Moulderrel dolgoztam egy új, teljes hosszúságú Nine Inch Nails lemezen, amiről boldogan mondhatom, hogy végre elkészült, és teljesen őszintén kibaszott jól sikerült. Ez jelentette az igazi ösztönző erőt és mozgatórugót az új zenekar felállítása és a turnézás újrakezdése mögött. A filmes munkáim, a How To Destroy Angels és az egyéb projektek kreatív szempontból nagyon feltöltöttek, és úgy döntöttem, ezt az energiát arra fordítom, hogy egy új szintre juttassam el a Nine Inch Nailst. Szóval rajta!"

Az új Nine Inch Nails nyáron adja első koncertjeit az Egyesült Államokban, ezt ősszel valószínűleg egy teljes amerikai arénaturné követi majd, utána pedig 2014-ben is folyamatosan játszani akarnak, méghozzá a világ minden táján. A zenekar utoljára 2009-ben turnézott, az akkori, hivatalosan búcsúként futott kör Budapestet is elérte. Utolsó stúdiólemezük The Slip címmel jött ki 2008-ban. A turnécsapat mostani tagjai Reznor mellett Adrian Belew gitáros (King Crimson), a nemrég Eric Avery helyére visszakerült Robin Finck gitáros/basszer/billentyűs, Alessandro Cortini billentyűs/basszer/gitáros, Ilan Rubin dobos és a szintén multihangszeres Josh Eustis.

 

Hozzászólások 

 
#2 codename333 2013-05-30 13:20
idén el vagyunk ill leszünk árasztva jó zenékkel :D
Idézet
 
 
+2 #1 Norbi 2013-05-30 10:44
VÁROM!:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.