Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még idén megjelenik a Skid Row új nagylemeze

A Golden Robot kiadóhoz igazolt a Skid Row, akik már felvették legújabb nagylemezüket. Az album valamikor az év második felében láthat napvilágot.

0201skidrow

Klasszikus első két lemezének producerével, Michael Wagenerrel rögzítette új albumát a Skid Row, amely a csapat friss kiadójánál, az ausztrál Golden Robotnál jelenik meg valamikor még idén. Ez lesz az első kiadvány a New Jersey-i hard rockerektől ZP Theart énekessel a mikrofonnál, és az eddigi információk szerint továbbra is a 2013-as United World Rebellion: Chapter One és a 2014-es Rise Of The Damnation Army - United World Rebellion: Chapter Two EP-kkel megkezdett United World Rebellion trilógia harmadik részéről beszélünk – viszont teljes nagylemeznyi hosszúságban.

ZP csatasorba állítása mellett további érdekességet jelent, hogy a zenekar neves kollégákat is bevont a dalszerzésbe: hozzátette a magáét az anyaghoz ezen a téren Corey Taylor, Lzzy Hale és Joe Hottinger a Halestormból, illetve a neves dalszerző-producer, Marti Frederiksen is. További információk remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#4 Bólogató kutya 2019-05-12 23:42
A Bach nélkül készült albumok és EP-k kimondottan jól sikerültek szerintem. Jól teszik, hogy nem zenélnek együtt vele, ha már annyira kibírhatatlan. Johnny Solinger hozta a régi Bach szintjét, ráadásul 15 év után távozott, ami azért nem akkora jövés-menés ének fronton.
Szerintem így hiteles a Skid Row, ahogy most vannak, remélem, megint tartják majd a szintet az új albummal, és turnézni is jönnek felénk. Még nem láthattam őket eddig sajnos.
Idézet
 
 
#3 George 2019-05-11 10:33
Én csak két olyan zenekart ismerek,ahol megközelítőleg( ízlés kérdése) pótolni tudták a legendás énekeseket:Van Halen,AC/DC...a Skid Row nak sem sikerült...megértem őket,hogy joguk van úgy és avval zenélni,akivel akarnak,de jobb ha belátják,Sebast ian Bach nélkül a kutya sem kiváncsi rájuk....
Idézet
 
 
#2 Goodbye 2019-05-09 23:41
Szerintem nem tudtak volna olyan sikeresek lenni, mint a Guns. Egyik album sem tetszik annyira mint a Axl gyengébb kiadványai. A folyamatos tagcserék miatt arra sincs idejük, hogy egy-egy felállás összerázòdjon. Így nehéz lenne igazán jòt alkotni. ZP sem hiszem, hogy sokat változtatna a helyzeten. A Dragonforce is jobb az új énekessel, mint vele volt.
Idézet
 
 
#1 frontiers 2019-05-09 15:30
Bár Bach valóban egy primadonna -elég megnézni a fb postjait-, de azt el kell ismerni, hogy van abban valami, amit ő mond. Ő több éve ugyanazokkal az arcokkal turnézik, ebben a bandában meg jönnek-mennek az énekesek.

Ha nem is akkorát, mint a G'N'R, de ők is szóltak volna egy nagyot, ha félre tudják tenni a szrságaikat.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.