Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még egy új dal Slash lemezéről: „Nagyszerű előrelépés állt be kreatív téren”

Living The Dream címmel, szeptember 21-én jelenik meg a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators harmadik albuma. A zenekar most régiós korlátozásoktól mentesen is bemutatta a Mind Your Manners című dalt, amely a világ szerencsésebb részein már pénteken debütált.

0619slash

Ősszel, Slash saját kiadója, a Snakepit Records, illetve a Roadrunner közös kiadásában jelenik meg a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators harmadik nagylemeze, a Living The Dream. A Michael „Elvis” Baskette producerrel készített lemezen Slash és Myles Kennedy énekes mellett a zenekar legutóbbi turnéin látott felállás, azaz Brent Fitz dobos, Todd Kerns basszer és Frank Sidoris gitáros játszik, és tizenkét számot rejt majd. „Nagyon izgatott vagyok a lemezre írt új dalok miatt, mert akad pár igazán erős téma, és nagyszerű, élő érzete van az egész anyagnak”, mondta még pár héttel ezelőtt a gitáros az anyagról. „Most már nyolc éve dolgozom Mylesszal, Brenttel és Todd-dal, eddig is nagyszerűen éreztük magunkat, és egyre jobbak lettünk zenekarként. Miután pedig Frank is csatlakozott hozzánk a World On Fire turnéin, úgy érzem, olyan nagyszerű előrelépés állt be kreatív téren, ami mindenképpen megmutatkozik majd ezen az új lemezen.”

slash_cA dallista az alábbi lesz:

01. The Call Of The Wild
02. Serve You Right
03. My Antidote
04. Mind Your Manners
05. Lost Inside The Girl
06. Read Between The Lines
07. Slow Grind
08. The One You Loved Is Gone
09. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard Of Broken Hearts

A csapat szeptemberben máris nekivág a turnézásnak Észak-Amerikában, és ahogy azt már sejteni lehetett, Slash párhuzamosan tolja majd saját csapata ügyeit a Guns N’ Rosesszal, hiszen utóbbiakkal novemberben Ázsiában játszik, 2019-re pedig egy újabb latin-amerikai túrát rebesgetnek. A Driving Rain dal már ismert, most pedig a Mind Your Manners is meghallgatható, amely a világ egyes részein már pénteken debütált, mifelénk azonban régiókódolás miatt csak nem hivatalos formában lehetett rálelni.

 

Hozzászólások 

 
#6 cifrakdaniel 2018-08-25 22:55
nem tudom, nekem az első nóta pár hallgatás óta eléggé bejön! egy király kis stadion rock. volt már egy pár ilyen száma egyébként. A második az gyengébb, de még messze a vége. Anno az Anastasia sem volt az album megjelenése előtt single, se a Beneath the Savage Sun. ;)
Idézet
 
 
#5 Generic Jingle 2018-08-23 18:54
A banda vagy formáció nevével a mai napig nem tudtam kibékülni.
Idézet
 
 
#4 Chris Weber 2018-08-23 15:17
Idézet - pite01:
Én az első két lemezért se voltam oda,de ez még azokat is alulmúlja.

En mar a Live like a suicideert sem.Az elso par probatermi felvetel meg jo volt.
Idézet
 
 
#3 pite01 2018-08-23 14:36
Én az első két lemezért se voltam oda,de ez még azokat is alulmúlja.
B@szki ennél még a Velvet Revolver is fényévekkel izgalmasabb volt.
Idézet
 
 
#2 Wildheartednine 2018-08-23 13:24
Idézet - rockart:
Baszki, tegnap óta kint van ez a cikk, és senki nem írt az újabb dalról véleményt, vagy nem hallgatott még bele?! Na, akkor én most megteszem. :-) Gyenge, erőtlen erőlködés! :-( Nálam eddig 2/2 a szar dalok aránya, a közelgő új albumról! Pedig eskü alatt merem kijelenteni, hogy az előző megjelenései Slash-nek maradéktalanul tetszenek! Hát, végül is minden, mindig nem lehet tökéletes, ez régi ökölszabály...Detto!!!
Idézet
 
 
#1 rockart 2018-08-23 10:30
Baszki, tegnap óta kint van ez a cikk, és senki nem írt az újabb dalról véleményt, vagy nem hallgatott még bele?! Na, akkor én most megteszem. :-) Gyenge, erőtlen erőlködés! :-( Nálam eddig 2/2 a szar dalok aránya, a közelgő új albumról! Pedig eskü alatt merem kijelenteni, hogy az előző megjelenései Slash-nek maradéktalanul tetszenek! Hát, végül is minden, mindig nem lehet tökéletes, ez régi ökölszabály...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.