Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Még az év első felében megjelenhet az új Lamb Of God

Elkészült új nagylemeze felvételeivel a Lamb Of God. A richmondi csapatnak ez lesz az első albuma a Chris Adler helyére érkezett Art Cruz dobossal.

1214mm

2015-ben jelent meg a Lamb Of God legutóbbi albuma, a VII: Sturm Und Drang, amelynek most végre a folytatása is kijön. Az egyelőre cím nélküli anyag az első lesz a sorban a Chris Adler helyére érkezett Art Cruz dobossal. „Hamarosan új zenével jelentkezünk”, mondta a The Trunk Nation műsorban Mark Morton gitáros. „Nem is lehetnek izgatottabb. Teljesen új energia feszíti a zenekart, hiszen ez lesz az első lemezünk Arttal, aki élőben most már velünk játszik néhány éve. De ezek az első dalok, amiket vele közösen írtunk és rögzítettünk. Borzongató érzés megtapasztalni, ahogy életre kel ez az egész… A lemezzel pedig nem is lehetnék elégedettebb.”

Morton hozzátette: konkrét megjelenési dátumot még nem tűztek ki, de az év első fele tűnik sanszosnak. A csapat hamarosan nagyszabású európai turnéra indul, ahol társult headlinerként játszanak majd a Kreatorrel. Magyar dátum sajnos nem lesz, a párost hozzánk legközelebb Krakkóban lehet elcsípni április 2-án.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.