Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már ősszel megjelenhet a következő Mastodon

mastodon2_cKülönös és rejtélyes Mastodon-borító jelent meg több felületen is, és ezek alapján azt lehet sejteni: a csapat talán mégis komolyan gondolta azokat a tavalyi nyilatkozatokat, amelyek szerint az Emperor Of Sand dupla lesz...

Hamarosan új jamek! – ezzel a szöveggel tett ki az Instagramra egy Cold Dark Place című Mastodon-lemezborítót Brent Hinds, a csapat egyik gitárosa. A brit Amazonon szintén megjelent a kép, méghozzá szeptember 22-ei megjelenéssel, vagyis innentől fogva két forrás is hivatkozik rá, és az Amazon Brenttel ellentétben nem imádja szívatni a rajongókat...Tehát okkal feltételezhető, hogy ősszel kapunk valami új hangzóanyagot a Mastodontól, de egyelőre még senki sem tudja, mi lesz ez.

A dolognak természetesen voltak előzményei, hiszen a tavasszal megjelent Emperor Of Sand készítése során a zenekar többször is megpendítette, hogy akár dupla albummal is előrukkolhatnak. Később ezeket a nyilatkozatokat úgy módosították, hogy az eresztés második fele igazából Hinds új szólóalbuma lesz, amely nyáron érkezik, és utóbbival kapcsolatban már a Cold Dark Place cím is elhangzott. Viszont a nyárnak lassan vége, és Hinds lemeze sehol sincs, vagyis könnyen lehetséges, hogy csupán elterelő kommunikációs hadműveletről volt szó... Mindenesetre amint tudunk valamit erről a titokzatos kiadványról, közölni fogjuk.

A júniusban Budapesten is fellépett Mastodon novembertől ismét Európában turnézik, méghozzá különleges felállásban, ugyanis csatlakozik hozzájuk a koncerteken a Neurosis egyik főembere, Scott Kelly is, aki korábban többször is vendégszerepelt már az atlantaiak lemezein. Magyar koncert ezúttal nem lesz, de november 13-án, a bécsi Gasometerben, illetve november 24-én, a prágai Lucerna Music Barban könnyen el lehet csípni őket.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #4 Neonbarbarian 2017-08-19 15:42
Csak nehogy minőségi hígulás legyen a vége, mint a dupla lemezeknél általában. (lásd Soilwork)
Idézet
 
 
+2 #3 Codename333 2017-08-18 18:58
COOLSÁG MÉRŐ KIAKAD :O
Idézet
 
 
+8 #2 NOLA 2017-08-18 12:20
UUUU....ne basszanak már fel, ez kurvajó hír! :-).
Ha bevállalták, hogy kiadják a saját nevuk alatt, akkor biztosan nem lesz semmi gond az anyaggal.
Idézet
 
 
+8 #1 Toti 2017-08-18 10:03
Érzésem szerint komoly verseny lesz a 2017 legjobb lemeze címre.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.