Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már idén elkészülhet a kettes Asphalt Horsemen

0923ahNoha már egy éve megjelent az Asphalt Horsemen első lemeze, a southern rockban utazó csapat csak most készítette el hozzá az első videót. A Ride On alább megtekinthető, a banda pedig már nagyban dolgozik a második albumon.

„Magunknak diktáljuk a tempót!”, mondja a klip kapcsán Lőrincz Károly énekes. „Hogy miért mondom ezt? Mert már egy év eltelt a megjelenés óta, és csak most lapátoltuk össze az első videóklipet és a digitális megjelenést is: Spotify, Deezer, iTunes, Google Play, Amazon, Xbox Music… Az eddig eltelt idő sűrű koncertezéssel töltöttük itthon és külföldön egyaránt, és persze közben már írjuk az új dalokat is. Remélhetőleg az év vége felé kihozzuk az anyagot…”

Addig azonban várható még egy videó a debütáló lemezhez valamikor a nyár elején, és persze koncertezni is fognak. Az első album kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod velük.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tóth Szalai Márton Pablo 2015-03-28 16:12
nagyon jó, meg minden, de miért van annyi akusztik fellépésük? azért nem voltam még koncertjükön, mert vagy Kunadacson játszanak a faluházán (ami nem az ő hibájuk), vagy valami akusztik estet tartanak, nekem pedig az ilyen ízes southern motyóknál az kell, hogy ba*za szét a fülemet a hangerő, legyen megőrülés. vagy csak nekem tűnik kevésnek a "normális" hangversenyeikn ek száma? az albumot várom, az első nagyon tetszett.
Idézet
 
 
+2 #1 shmonsta 2015-03-26 19:13
Yeah. Örülök, hogy nem járunk úgy velük, mint több hasonló zenekarral, hogy egy frankó lemez után csendben elsorvadnak. Még sok sikert nekik, nagyon várom a lemezt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.