Shock!

szeptember 27.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már az első koncert előtt bomlásnak indult a Tate-féle Queensryche

Máris kilépett a Geoff Tate-féle Queensryche-ból Glen Drover gitáros, akit leginkább a Megadethből lehet ismerni. Drover úgy hagyta ott a csapatot, hogy egyetlen koncertet sem adott társaival, és nem is igazán indokolta meg furcsa távozását…

„Őszintén sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de úgy döntöttem, kilépek Geoff Tate Queensryche-jából”, írja közleményében Drover. „Nagyon izgatott voltam a dolog miatt, de nagyjából az utolsó egy hétben rájöttem, hogy a saját érdekemben az a legjobb, ha nem veszek most részt ebben. Nagyon rosszul érzem magam azok miatt, akiknek tetszett a csatlakozásom, és persze maga Geoff miatt is, aki nagyon kedves volt velem, amikor elutaztam hozzá Seattle-be. Természetesen roppant csalódott vagyok amiatt, hogy meg kellett hoznom ezt a döntést, de őszinte szerencsét kívánok Geoff-nek és a többieknek a jövőhöz.”

A képet némiképp árnyalja, hogy Drovernek nem ez az első ilyen húzása az utóbbi időben: eredetileg úgy volt, hogy ő lesz majd az egykori Trouble tagokat tömörítő The Skull projekt egyik turnégitárosa is, a hírt hivatalosan be is jelentették, majd a zenész gyakorlatilag egyetlen szó nélkül kifarolt az együttműködésből anélkül, hogy akár egyetlen koncertet is adott volna a formációval.

Tate nemrég adta ki Kings & Thieves című szólólemezét, az azonban egyelőre nem tiszta, hogy ennek anyagáról is játszik-e majd az általa frontolt Queensryche, amelyben Kelly Gray gitáros, Bobby Blotzer dobos, Rudy Sarzo basszer és Randy Glane billentyűs zenél.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 theli 2012-11-25 12:50
Félt, hogy Geoff koncert közben leköpi...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.