Shock!

május 23.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Már az első koncert előtt bomlásnak indult a Tate-féle Queensryche

Máris kilépett a Geoff Tate-féle Queensryche-ból Glen Drover gitáros, akit leginkább a Megadethből lehet ismerni. Drover úgy hagyta ott a csapatot, hogy egyetlen koncertet sem adott társaival, és nem is igazán indokolta meg furcsa távozását…

„Őszintén sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de úgy döntöttem, kilépek Geoff Tate Queensryche-jából”, írja közleményében Drover. „Nagyon izgatott voltam a dolog miatt, de nagyjából az utolsó egy hétben rájöttem, hogy a saját érdekemben az a legjobb, ha nem veszek most részt ebben. Nagyon rosszul érzem magam azok miatt, akiknek tetszett a csatlakozásom, és persze maga Geoff miatt is, aki nagyon kedves volt velem, amikor elutaztam hozzá Seattle-be. Természetesen roppant csalódott vagyok amiatt, hogy meg kellett hoznom ezt a döntést, de őszinte szerencsét kívánok Geoff-nek és a többieknek a jövőhöz.”

A képet némiképp árnyalja, hogy Drovernek nem ez az első ilyen húzása az utóbbi időben: eredetileg úgy volt, hogy ő lesz majd az egykori Trouble tagokat tömörítő The Skull projekt egyik turnégitárosa is, a hírt hivatalosan be is jelentették, majd a zenész gyakorlatilag egyetlen szó nélkül kifarolt az együttműködésből anélkül, hogy akár egyetlen koncertet is adott volna a formációval.

Tate nemrég adta ki Kings & Thieves című szólólemezét, az azonban egyelőre nem tiszta, hogy ennek anyagáról is játszik-e majd az általa frontolt Queensryche, amelyben Kelly Gray gitáros, Bobby Blotzer dobos, Rudy Sarzo basszer és Randy Glane billentyűs zenél.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 theli 2012-11-25 12:50
Félt, hogy Geoff koncert közben leköpi...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.